• Znowu Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Obawiam się że bez jakiejkolwiek informacji od prezesa, zarządu znowu zatrzymamy się na czerieni.
  • Re: Znowu Autor: ~ktos [91.94.15.*]
    Nie znowu, tylko cały czas. Cały czas na czerwono, cały czas prezes kłamie. Chcesz czekać na kolejne kłamstwo prezesa?
  • Re: Znowu Autor: ~molo [79.185.95.*]
    Kłamie jak nasi prymusy Rządowi no może mniej bo buduje firmę .
  • Re: Znowu Autor: ~Akcjonariusz_mniejsz [88.220.128.*]
    Ostatni spadek do linii kanału i mocne wsparcie przed wybiciem na 10 zł a może i więcej ??
    Papier mocno zdołowany i przejmowany w mocne ręce , systemy komputerowe dobrze rozprowadzają każda sesje ... itd....
    Trzymamy przed drugą falą C19 ... tyle i aż tyle ! nara

a chłopaki z OFE pozmieniali swoje pseudonimy i dalej jadą na spadki gdzie odwrót jest bliski a dwa lata temu pisali o 130 zł wszystko na odwrót !! Proszę myśleć i nie ulegać fałszywym cytatom z OFE ... nara chłopaki !!
  • Re: Znowu Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    jeszcze zostało parę minut , ale nie ma siły by zostać na zielonym.
  • Re: Znowu Autor: ~Kumaty [31.0.58.*]
    Niema niestety
  • Re: Znowu Autor: ~ktos [91.94.6.*]
    Naprawdę sądzicie, że kurs akcji wielokrotnie skompromitowanej spółki, znanej tylko z oszustw może rosnąć? Odpowiedzcie sobie na pytanie, ile razy kolejni prezesi powiedzieli prawdę? Ja kojarzę tylko raz - wydrukujemy i przyznamy sobie akcje.

SVE już dawno powinno być zdjęte z GPW. Dlatego zachęcam do przyłączenia się do pozwu zbiorowego, a także planowanej dużej kampanii, której celem będzie dotarcie do przedstawicieli mediów celem poinformowania o kilkuletnich oszustwach, a także do instytucji, które udzieliły wsparcia finansowego na realizację niezrealizowanych projektów.
    Byłeś kiedyś w sądzie? Miałeś kiedyś zasądzone pieniądze od sprawców? Ja miałem ,czekam już 15 lat. Więc proszę nie pisz o sądzie. Nic tu nie pomoże pozew zbiorowy. Czekaj cierpliwie , albo sprzedaj akcje i daj już spokój z narzekaniem. Nawet mi już to obrzydło .
  • Re: Znowu Autor: ~ktos [91.94.9.*]
    Nie chodzi o pieniądze. Chodzi o ukaranie oszustów, zdjęcie spółki z GPW i doprowadzenie do likwidacji tej firmy. Wystarczy odpowiednio duża grupa osób, zainteresowanie mediów i sprawa będzie załatwiona.

Czas zakończyć działalność tej manufaktury.
    Dnia 2025-03-27 o godz. 15:57 ~ktos napisał(a):
    > Naprawdę sądzicie, że kurs akcji wielokrotnie skompromitowanej spółki, znanej tylko z oszustw może rosnąć? Odpowiedzcie sobie na pytanie, ile razy kolejni prezesi powiedzieli prawdę? Ja kojarzę tylko raz - wydrukujemy i przyznamy sobie akcje.
    >
    > SVE już dawno powinno być zdjęte z GPW. Dlatego zachęcam do przyłączenia się do pozwu zbiorowego, a także planowanej dużej kampanii, której celem będzie dotarcie do przedstawicieli mediów celem poinformowania o kilkuletnich oszustwach, a także do instytucji, które udzieliły wsparcia finansowego na realizację niezrealizowanych projektów.

Byłeś kiedyś w sądzie? Miałeś kiedyś zasądzone pieniądze od sprawców? Ja miałem ,czekam już 15 lat i jak narazie straciłem kasę na komorników.. Więc proszę nie pisz o sądzie. Nic tu nie pomoże pozew zbiorowy. Czekaj cierpliwie , albo sprzedaj akcje i daj już spokój z narzekaniem. Nawet mi już to obrzydło .

• Re: Znowu Autor: ~weis [85.193.251.*]
    obiektywny jest inaczej subiektywny
  • Re: Znowu Autor: ~ktos [91.94.12.*]
    Tu nie chodzi o pieniądze, a karę, zdjęcie spółki z GPW i doprowadzenie do zamknięcia firmy znanej z oszustw.

Poniżej link, który obrazuje jedno z oszustw "mamy fabrykę".
    Pozyskali pieniądze z PARP. Inwestycja miała być ukończona w 2022 roku. Nadal nie jest.
    https://www.money.pl/gielda/biomed-lublin-ma-29-2-mln-zl-dofinansowania-na-centrum-b-r-6586577405311105a.html

Trzeba zawiadomić PARP i media.
  • Re: Znowu Autor: ~Kk [176.221.117.*]
    Od ciebie słychać tylko że trzeba i trzeba, jesteś taki na bieżąco doinformowany i wiesz co trzeba zrobić, komu zameldować, to powiedz dlaczego tego jeszcze nie zgłosiłeś i nie po informowales nikogo tylko tu się żalisz i ciągle płaczesz ? ? ?
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.