• mała korekta na ASBISie Autor: ~maly [94.42.136.*]
    Jutro już ruch w górę. Dobrze to wygląda.
    Będzie rekord na spółce jeszcze przed dywidendą .
  • Re: mała korekta na ASBISie Autor: ~Krępak [109.241.193.*]
    Dnia 2025-03-26 o godz. 12:02 ~maly napisał(a):
    > Jutro już ruch w górę. Dobrze to wygląda.
    > Będzie rekord na spółce jeszcze przed dywidendą .

Doprawdy jakże się cieszę niewylewnie z tego hura optymizmu ,że tak powiem.
    Kiedy audyt w spółce dla weryfikacji danych finansowych i NWZA,może konferencja z przedstawieniem prognoz na 2025 jeśli takowe są i nie wyparowały ....dzieje się wiele istotnych kwestii nt dalszego istnienia podmiotu a tu sztil.
  • Re: mała korekta na ASBISie Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    Ja tam nie wiem postanowiłem nie zawyżać swojej średniej i tak ją podniosłem z 15 ziko na 18,80 ziko wierząc że tu sami swoi a nie ferajna lisków.
    Trzeba trzeba patrzeć przez pryzmat najsłabszego liska a nie silnej wiewióry bo one juz srają pod siebie :)
  • Re: mała korekta na ASBISie Autor: ~sraka [77.65.100.*]
    Dnia 2025-04-11 o godz. 11:06 ~Elczapo napisał(a):
    > Trzeba trzeba patrzeć przez pryzmat najsłabszego liska a nie silnej wiewióry bo one juz srają pod siebie , oczywiście na mietko.

Giełda to nie bajka tylko Ocean różnych strategii i jak Gruby się uprze to nikt mu nie zabroni - ja bądź co bądź przygotowany na Full extra do widny do nieba ale mam przygotowane 10% towaru na jakby co.
    Takze jeśli ktoś czuje tisnienie i moze coś odkupi niżej no cóż jeśli jest się na stracie to czemu by nie a nóż Grubego się oszuka. Cena i tak pójdzie wyżej to kwestia czasu pytanie jakiego roku miesiąca czy 2 lat.
    Mój najdroższy pakiecik z listopada 2024r był już po odliczeniu 3 dywidend na zielono - to tylko kwestia czasu luz i orzeszki. Najlepszy mój pakiecik stoi po 8 ziko.
    Wiecie ze wartość księgowa nawet przy tej ujni na dolarze to >22 ziko. Ja pitole 8 ziko z 22 ziko to 0,40 wk i czy wtedy Hania coś brała ?
    No cóż wenngalarze wtedy sprzedawali.
  • Re: mała korekta na ASBISie Autor: ~Dopajaca [31.61.185.*]
    Na Stock jesteś wartością ujemną,moder to potwierdził nie było żadnej wyspy nie licząc tej w twojej lłepetynie.
  • Re: mała korekta na ASBISie Autor: ~Aryx [84.40.218.*]
    Dziś kursem steruje drobnica.
    Ponownie przedstawiam Państwu,
    gieniusza giełdowego, mitomana ~Trzeciazmiana [31.61.185.*] = ~Kryptyk [31.61.185.*] = ~Pomórwiewiór [31.61.185.*], człowieka nie wykształconego z takim językiem jak poniżej:
    Zobacz wątki dotyczące AsbisZobacz profil Asbis
    Autor: ~Kryptyk [31.61.185.*] 2022-01-07 15:08
    Opublikowano przy kursie:  20,60 zł , zmiana od tamtej pory: -30,58%
    Re: Trole z Asbisu
    Wisisz na najwyszym drzewie w Alpach i robisz pod siebie krypto mitomanie z sieczką pod beretem......
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To jest geniusz giełdowy (ma teraz tylko 6,06 zł straty na 1 akcji, czy - 30,58 %), za każdym razem nowy nick.
    Tylko brać z takiego ananasa giełdowego przykład.
    Ale niech gra, przecież potrzebny jest taki dawca kapitału.
    ps. Twoja opinia jest dla mnie nic nie warta kolego - twoja twórczość mnie wzruszyła.
[x]
ASBIS -3,01% 41,20 2026-03-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.