Niestety twoja decyzja. Zobaczysz co będzie się działo ze spółkami które mają balony, s szczególnie banki. Tam będzie płacz bo rosło to kupiłem. Pepco nie ma z czego spadać. Robią kółeczka i wyleszczają ulicę.
Nie po to wchodzili na GPW po 40 żeby teraz oddać po 15 zł,do 2027 tej spółki nie będzie na GPW ,jestem przekonany że skup akcji już ma miejsce i twoje akcje na której masz stratę są kupione i nie wrócą na rynek.Pytanie po ile było ostatnie ABB?
Główny akcjonariusz Pepco, czyli Steinhoff International Holdings, który posiadał do tej pory ok. 79 proc., sprzedał pakiet 6,6 proc. w procedurze przyspieszonej budowy księgi popytu ABB. Według Bloomberga 38 mln akcji znalazło nabywców po 38,95 zł za sztukę. To o 7 proc. mniej, niż płacono we wtorek, 17 stycznia, na zamknięciu.
Kupuj jak leje się krew stara zasada ,zawsze działa ,a Pepco jest spółka które generuje mnóstwo gotówki ,dywidenda + skup akcji własnych czego więcej trzeba?
No właśnie wczoraj kupiłem po 15,7 ,dziś było trochę taniej ,no ale w dołek ciężko trafić,ale kiedy kupować jak nie teraz przecież zapowiedzieli gigantyczny skup akcji które po zakupie już nie trafia na rynek?
Tak, ta zieleń co prawda miała niewielki wpływ na odrobienie ich strat, jednak dała trochę odetchnąć przed kolejnym wodospadem. Jak chcesz odrabiać straty, to wejdź po tych kolejnych spadkach i nie zapomnij sprzedać gdy urośnie, bo kolejny spadek może nie tylko połknąć zysk, ae spowodować dodatkowe straty.