Wszedłem za 100 od tej pory boczniak i się zaczynam zastanawiać. Będzie tutaj drugi Synektik, Neuca czy bardziej Ryvu lub 23andMe. Chłopaki gadają z sensem, zanim wszedłem posłuchałem.. ale giełda już dużo takich złotoustych widziała, a czasami g. z tego było.
cierpliwosci. Ta spółka urosła już chyba 3x od debiutu, a jak narazie jeszcze nawet nie ma produktu. Ma badania potencjalnych produktów, ma plany i ma dużo sensu, ale to są nadal tylko plany i nadzieje. Ile byś chciał tutaj zobaczyć? 500?
Nie tyle mi chodziło o cenę akcji "na już" ile o ramy czasowe. Wiem ze dużo urosła, ale poki co "pod przyszłość i nadzieję". Pytanie właśnie kiedy się ten produkt pojawi. Stąd moja wspominki o Ryvu...tam też rosło i miało być pięknie. I póki co zostało "miało". Panowie z Bioceltix mówili że w tym roku. A wiadomo coś więcej, w jakim kwartale tego roku planują w końcu na czymś zarabiać?
Te produkty już istnieją i są bardzo dobre. Czekamy teraz na FDA. Jak dostaną to będa mogli sprzedawać. Teraz mają możliwość produkcji 30 tysięcy dawek, po wybudowaniu fabryki będzie więcej. Każdy z tych kamienili milowych będzie odpowiednio wyceniany na giełdzie. Poczytaj trochę i cierpliwości.
Dzięki za dopowiedź. To że produkt istnieje to jedno, dwa kiedy zaistnieje i zacznie zarabiać na rynku to jest ważne dla akcjonariuszy. Rozumiem że póki co nie ma nawet przybliżonych dat wejścia ich produktów na rynek. Wolałbym żeby były, ale trudno :).
Najprawdopodobniej 4 kwartał. Generalnie spółka do kupienia i zapomnienia na 2 lata, ale z obserwacją czy wszystko idzie zgodnie z planem. Za dwa lata budzisz się milionerem ;)
Milionerem...albo z zerem. Dzięki za powyższe odpowiedzi dla was obu. Mógłbym wyguglac, ale nie zawsze na wszystko człowiek ma czas. I uważam do tego głównie to forum służy żeby szybciej pozyskać jakieś sensowne odpowiedzi. Dobra to do uslyszenia jako milionerzy :). Chyba że któryś z was już jest, mi jeszcze trochę brakuje:).
Koniec tego roku lub początek następnego planowana jest produkcja , w kwietniu ma ruszyć montaż linii produkcyjnej , oczywiście produkcja ruszy o ile EMA wyda pozytywną decyzję . Teraz czekamy na decyzję EMA , w przypadku gdy będzie pozytywna kurs otworzy się dużo wyżej tego dnia , w międzyczasie mają zostać złożone następnę wnioski o rejestrację następnych leków , jeden już właściwie powinien być złożony na dniach .