• Wielkimi krokami... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    zbliża się czas rozstrzygnięć...

https://imgur.com/a/kTGfV8b
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~Gdańszczanin [194.165.54.*]
    Czego spodziewać się po Spółce, która od 8 lat chwali się, że potrafi generować....straty. I czyni to pomimo posiadania rewelacyjnego produktu.
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: alicja1992 [188.146.170.*]
    To po co tu siedzisz ? Nie szkoda czasu ? Czy inny cel ?
    Dla przypomnienia https://youtube.com/shorts/Uswh5_ASQQI?si=7WsrkTi28hGCts18
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    DOBRE!
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~Honza [109.196.33.*]
    Gość wie co mówi:)
    To jest też mój typ na 2025 i 2026 rok.
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Palantir też zaczynał skromnie.....spójrz w przyszłość....tu (?) powinno być bardzo ciekawie.
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: michal55 [37.47.150.*]
    Nie przetłumaczysz...Palantir zaczynał skromnie, ale na giełdzie w 2020, DataWalk jest od 2016 i straty, straty,straty...tutaj jest widzę niezła sekta. Stawiam że większość albo z samego DataWalk, albo inwestorów kto4zy wskoczyli tutaj po 200 i na to 200 czekają znowu jak na mannę z nieba. A za rok mogą nie mieć nawet tych 60 zł. Czasami trzeba ciąć straty, chociaż to nigdy mile nie jest.
    Tnij i zapomnij ....
    Następny, który tu siedzi..Tnij straty i zapomnij. Daj nam być w tej sekcie :)) wraz ze Strefą Inwestora
    A przecież nie mogę wam zabronić:):). Mnie tutaj nie ma, przez moment byłem i aż włos jeży mi się na głowie jak pomyślę że tak beztrosko tutaj wskoczyłem. Moje wpisy mają bardziej na celu ostrzec jakichś nowicjuszu gieldowych którzy wpisami na forum mogą się sugerować. No i trochę mnie bawi ludzka chciwość pomieszana z naiwnością której tutaj dostatek
    Ok, wszyscy czują się ostrzeżeni. Zobaczymy za kilka miesięcy. Nie wiem, może masz rację. Nie wiem. Ci co w emisji brali po 55zl także dziękują za ostrzeżenie
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~Bullet [5.173.188.*]
    'Mnie tutaj nie ma' - najmądrzejsze co napisałeś. Generalnie Twój vibe jest taki, że spółka Cie interesuje, ale nie masz odwagi, żeby przy niej zostać i próbujesz sobie to zrekompensować na forum.
    Owszem jest interesująca, owszem jest w niej i jej produkcie potencjał uważam. Pokazała też pojedyncze kwartały z zyskami...ale jak wspominałem ja pracowałem kiedyś w spółce giełdowej i widzę pewną analogię. Mam wrażenie że włodarze- Prezes tej spółki nie wiedzą jak ten wóz poprowadzić. I śmiem twierdzić że bez zmian personalnych na szczytach DataWalk nic z tego nie będzie. No ile można słuchać ze nowe umowy i zyski tuż, tuż. To nawet w recenzji na youtube StochWatch podsumowali że firma z potencjałem, ale czas przejść do konkretów, a nie wiecznych "obiecajek" Prezesa. Pożyjemy zobaczymy.
    Ja mam wrażenie, że inwestujesz w spółki, o których mało wiesz, o czym świadczy twój wpis na Bioceltix. Kupiłem bo chłopaki fajnie gadają... no sorry cię ale to śmieszne. Wiesz coś o tych spółkach, które rzekomo kupujesz, czy obejrzysz wywiad z chłopakami i inwestujesz ? Tak z ciekawości pytam i się wyłączam. Które jeszcze spółki sobie kupiłeś ?
    Ty wiesz więcej :). A możesz pozaglądać. Jak zostałem wywołany do tablicy to mam Newag, PKN Orlen od dobrej ceny i dużo innych przy czym ja lubię dość aktywnie grać są spółki które jeszcze wczoraj miałem a dzisiaj już nie np. ING czy GPW. Oczywiście nie ma szans czasowo by każda przeorać i dowiedzieć się wszystkiego. Natomiast, z wyjątkiem, Bioceltixa w moim portfelu pierwsze primo jest czy spółka przynosi zyski czy straty, jak długo z jakiego powodu z jakimi perspektywami na poprawę lub pogorszenie. Bez tego fundamentu uważam ani rusz. Przy czym od grudnia zeszłego roku trzeba mieć naprawdę dużo pecha by na giełdzie nie zarobić. Większość idzie w górę.
    A co do Bioceltixa jeszcze, taka moja hazardowe zagrywka. Przy czym tam żadnej filozofii nie ma. Ja się w żadne cuda na kiju typu analiza techniczna nie bawię, kompletnie w to nie wierzę. Tam im ten lek dla koni albo wjedzie w tym roku i będzie hype, albo nie i będzie wodospad w dół. W sumie czysta spekulacja.
    Okey, mam jasność. Dziękuję :)
    Wodospad w dół. Dobreeee ... Mam nadzieję, że nie pracowałeś w Agorze ? :)))
    Nie, ale też w spółce na A...która od wieloletnich strat po przęjeciu przez inną firmę nagle zaczęła generować zyski. Duże zyski jak na nią.
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~Bullet [5.173.188.*]
    To już zaczyna być irytujące, jesteś jak mucha, która akurat nie ma na czym usiąść i brzęczy nad uchem. Nikt nie potrzebuje tu Twojego światłego spojrzenia na te 'bezadziejna' spółkę, niech każdy myśli za siebie, a rezultaty w końcu nas zweryfikują.
    No i vice versa. Wy w takim razie jesteście jak stado komarów. Nie chcę tutaj popadać w triumfalizm, ale póki co ta weryfikacja nie idzie po waszej myśli. Oczywiście każdy myśli za siebie (taki komunał).
  • Re: Wielkimi krokami... Autor: ~GOAT [176.118.142.*]
    Tylko Cierpliwi zostaną wynagrodzeni
    Ja akurat bardzo wierze w Spółkę , każdy inwestuje zgodnie ze swoja wiedza i nastawieniem ,można dużo polemizować ale to jest dopiero 1 kwartał

ja dokupuje na spadkach i sie ciesze
    Pozdrawiam Optymistow i pesymistow :):)

[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.