Pana pracy na Linkedinie, bo kurs leci na pysk.
Już pół roku minęło od pierwszych Pana wojaży po świecie i Targach. Może już jakieś małe zamówienie się pojawiło na tak innowacyjne produkty, które wzbudzały tak duże zainteresowanie.
Jakie zaufanie akcjonariuszy ma aktualnie Prezes, widać na forach obydwu spółek, Yoshi i CTE. Kursy od roku albo dużo niżej albo w tym samym miejscu. Celowe pomijanie ważnych wydarzeń w systemie ESPI moim zdaniem służy tylko jednemu, starzy akcjonariusze nie są do niczego spółce potrzebni. Ważni są nowi, emisje dla nich po promocyjnych cenach, możliwość odkupu akcji od wszystkich zniecierpliwionych. Rok to wystarczająco dużo czasu na spieniężenie choćby JEDNEGO chucznie zapowiadanego przełomowego urządzenia/produktu. Mi niestety te wszystkie rakiety umieszczane od ponad roku zwiastujące przyśpieszenie zaczynają przypominać ślimaki.
Podoba mi się, że też to widzisz. Nie ma co ubarwiać i trzeba i tym pisać jak naprawdę jest.
Jak będzie pięknie i kolorowo, to napiszę. Ale obecnie mamy tragedię w trzech a aktach. Pytanie która to odsłona.
To, że coś nie tak jest z tymi innowacyjnym i projektami zauważyłem na przełomie zeszłego roku, na podstawie fantoma. Efekt wojaży Prezesa po światowych Targach, utwierdził mnie, że Prezio ściemnia na maksa. Robi to poprzez linkidina, gdyż po takich ESPI ktoś mógłby się wq i mógłby go rozliczyć z udziałem KNF-u.
Spółka zmieniła nazwę ale swojej polityki ani trochę