Planatair rośnie, ponieważ ma rosnące przychody i stabilne dochody. Tymczasem DW może się pochwalić spadającymi przychodami, stratami oraz mrzonkami o nowych umowach. Naprawdę nie widzicie różnicy?
Jasne, widzę różnicę i zgadzam się, że to są zupełnie różne sytuacje w ujęciu czysto finansowym, ale ciężko zupełnie odrzucić założenie, że P jest kołem napędowym dla DW, różnica polega tez na tym, że w przypadku P inwestuje się w to co jest, a w przypadku DW, w to co może być.
No otóż to Pani Gdańszczanin. To jest przerażające co niektórzy tutaj wysyłają. I albo powinni dać sobie spokój z giełdą, albo nie wchodzić w spółkę jak była za 200 złotych. DW ma rosnąć jak przestaną wycinać puszcze Amazońska, jak globalne ocieplenie przyspieszy do 2 stopni rocznie, jak murzyn zostanie Papieżem, jak Lenin zmartwychwstanie...czego to tutaj ludzie nie wymyślą. A DW zacznie rosnąć jak zacznie przynoście zyski. Proste. Jeśli nie zacznie to za rok tutaj może nie być co zbierać.
Stworzonko, po co Ty się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia? Nie czekam na ciemnoskórego papieża, choć to pewnie wydarzy się dość szybko, o ile cały ten archaizm wcześniej się nie zawali. Oczekuje, że świetny produkt DW zacznie się w końcu dobrze sprzedawać. Nie mówie, że ta spółka jest świetna, bo nie jest. Jest źle zarządzana i za szybko zaczęli zjadać owoce swojej pracy. Nie zmienia to faktu, że technologia jest godna uwagi i na czasie. Co będzie dalej? Nie wiem. Czy będą potrafili wykorzystać to co mają? Nie wiem. Może już się wystarczająco nachapali z darowizn i nie mają motywacji? Być może.
Przecież nie do Ciebie pisałem. Ty i tak nic nie wiesz :). Szybko zaczęli zjadać owoce swojej pracy? Niczym prorok. Ciekawe jakie owoce jak ta spółka od 2016 jest zawsze na minusie. Chociaż może oni się najedli, akcjonariszom najwyżej pestki zostały. Oczekuj dalej zwierzaczku.
No o tym pisze :). Ty chyba tak sam ze sobą... Tak, tak trolle nadają żebyście sprzedali, wtedy Reptalianie odkupią i jak krzywa szyjki zderzy się z kometa linii RGR to kurs Data Walk ruszy w kosmos! A reptalianie i Trolle z kursem. I kto wymięknie i się wyleszczy zostanie na peronie. To będzie Nobel z ekonomii za anomalie spółki która od dekady przynosi same straty, ale jej kurs za akcję osiągnie 300 zł. Największy spisek historii. Tylko się domyślcie...