Dnia 2025-03-25 o godz. 11:07 ~Darek napisał(a): > A idzta w kukurydzę z takim akcjonariatem. Jakie tu mają być wzrosty na 30,50 czy 100 zł jak ledwo ktoś 20-30% na plus zobaczy i już wysypuje
Właśnie dzięki temu będą takie wzrosty , słabe ręcę oddają papier grubemu który jak widać skrupulatnie zbiera w okolicach 10 zł. Bo nikt nie powie mi że popularność nie będzie rosła przed premierą. RSI się chłodzi. I tak trzymamy do premiery i dobieramy więc to bardzo dobry znak. Leszcze wyskakują za burtę a my płyniemy dalej.
wolumen to tu jest juz calkiem dobry, sprzeadje caly czas fundusz ktory jest pod progiem 5%, i jak widac od tyg duzo jest transakcji umowionych wiec gdy skonczy to bedzie grane mocno do gory.
Dnia 2025-03-25 o godz. 12:44 ~hossa napisał(a): > wolumen to tu jest juz calkiem dobry, sprzeadje caly czas fundusz ktory jest pod progiem 5%, i jak widac od tyg duzo jest transakcji umowionych wiec gdy skonczy to bedzie grane mocno do gory.
sugerujesz że będzie pompa na maksa? idąc tym tropem to jeśli rzeczywiście grubas zbierał od dłuższego czasu to ma średnią dużo wyższą niż obecny kurs. "nie wiem , nie znam się, zarobiony jestem"