Widziałem (chyba na stockwatch) bardzo dobra analize spolki, wiele dobrych argumentów, uzasadnien, szkoda ze nie moge znalezc teraz linka.
Na papierze wychodzi ok 10zł w krotkim okresie - miesiecznym
chyba wiekszosc czeka na raport i dlatego kurs stoi w miejscu. troche dziwie sie, gdyz wiadomo, ze nie ma co spodziewac sie rewelacji, lecz patrzec pod katem przyszlosci na ta spolke, chodzi o jej plany, potencjal, itp.
Witam,
no to czas rozpocząć wspinaczkę, ale w bardzo przyspieszonym tempie. Dziś się zaczną sypać zlecenia, ale te co powodują duży wzrost !
Kto gra to wie o co chodzi.
trochę się pospieszyłeś z tymi zleceniami że dziś mega, ale jak ktoś z Was obserwował dziś to zaczęło się , bo ataka był na 6,15 a to BARDZO DOBRZE wróży na najbliższe dni. Ale cichutko, zaczną wskakiwać jak pociąg ruszy, a wtedy procenciki już pierwsze będą nasze :-)))
KUPOWAĆ CZAS ZACZĄĆ
W czwartek raporcik a po nim tylko północ :) Jedna z nielicznch spółek, która niezbyt się ruszyła od lutego.. w końcu musi to nastąpic! Ja już wsiadłem w pociąg.. czekam tylko na gwizdek :)
pomimo fałszywej i sztucznej paniki na gpw od dwóch dni to oponeo trzyma się nieźle względem innych spółek, co to oznacza dobra kondycja, a sezon oponiarski tuż, tuż :)))))
a ja dziś kupie za całą kasę oponeo, małe spadki w stosunku do gpw, niska cena i sezona przed nami, a co, poleży ze 3 miechy i będzie zysk jak w pysk ! :)))