Tak to się właśnie musiało skończyć jak się sprzedaje wszystko co się ma włączając w to restauracje i tylko opowiada bajki o sieci hoteli i restauracjach w Egipcie. Sfinks nie ma już nic poza 70mln kredytem którego nie są w stanie spłacać.
Co tu Misiu z tym walibaba, cos śni ci sie nocach. Co cie tak interesuje czy bedzie po 10 groszy czy 10 PLN aa no tak Sfinks albi ktos z Sfinksa cie zorbl w bambuko alr jakos nie opisałeś sytuacji. Net w zakładzie widzę dalej jest
A napisz, że to zysk ogólny, pewnie spłacili z 10mln długu i są na minusie, na dobrą sprawę dopóki będą spłacać to cały czas będą na minusie, ale tego Misiu nie wspomni. A biznes jest rentowny, bo z działalności operacyjnej mieli 6.2mln zł zysku.
i z pewnością dzisiaj właśnie tak oceni to rynek :-) ja już czekam na ten entuzjazm kiedy otworzy się giełda :-)
współczuję ubranym. naprawdę wiem co czujecie. też kiedyś dawno temu byłem tutaj na waszym miejscu. próbowałem ostrzegać ale jak widać każdy musi nauczyć się na własnych błędach.