To przeczytaj...AME oznajmia nam, że proces wdrażania na rynek diabetomatu jest bardzo zaawansowany. To wróży ruchy w cenach akcji. Sama pomysl Agnes czy będzie taniej czy drożej
Chyba się nie zrozumieliśmy ja jestem na tej spółce pewnie dłużej od wielu tu inwestorów i podoba mi się tutaj być zresztą AME tez obserwuje wiec podzielam twój optymizm :))
Ja z nikim w dyskusje nie wchodzę, ale nikt do momentu w którym nie włączył jj, to nikt nikogo nie obrażał. Może opuść forum, dla dobra wszystkich. Rozumiem twoje poirytowanie stanem rzeczy, ale nikt nie lubi prymitywów. Nie obraża się ludzi tak bezpośrednio jak się jest osobą na poziomie. Pozdrawiam
Pieniądź nie zna litości. Nie ma sentymentów w inwestowaniu. Cena zesza dośc głęboko od ostatniej podbitki. Nie jest poniżej minimum ostatnich miesięcy ale zniechęcania ciąg dalszy jest. Zauważam kilka scenariuszy rozgrywania sesji, szczególnie po porannych transakcjach.
Wytrwałości w czekaniu tutaj. Ale takie "miętolenie" akcji staje się nudne.
Tak na marginesie to nawet w20 odjeżdża a to stoi w miejscu.
Żeby ostudzić wasze zapały, już była taka spółka podobna do AME. Żaden list do akcji akcjonariuszy mnie do końca nie przekona, póki nie będą szły za tym konkretne działania. Poczytajcie o Glucoactive, nie brzmi znajomo ?