Panowie i Panie, firma już od jakiegoś czasu informuje, że nic nie wskazuje na to by mieli przekładać obiecany termin (1Q2025) prezentacji gry na steam. Przekazują też że to będzie grywalne demo. Tak więc, chwila prawdy coraz bliżej. Pozostało 7 dni. W przypadku grywalnego dema steam pokazuje oceny tak więc będziemy mieć szybką weryfikację czy projekt się spodobał. Jeśli tak- to w przyszłym miesiącu cena będzie na znacznie wyższym poziomie. Jeśli nie to na pewno spadnie. Czas zdecydować po której stronie jesteście. :) Ostatnie 7 dni na kupno lub sprzedaż swoich pozycji po tej cenie.
poinformowani mogą nie kupować, ponieważ do wydania gry jeszcze zostały dwa lata, a spółka będzie potrzebować kapitału na ukończenie total tanks 2 więc emisje dla swoich można zrobic. Z rynku za dużo od ludzi nie nakupią, chyba ze przewalanie z wora do wora. Reasumując mogą przytrzymać kurs poniżej 10 zł jeszcze dwa lata i za niską cene robić emisje pod siebie....
zobaczymy czy będą chcieli podnieść kurs pod demo, odważnych z zewnątrz nie widać aby kupowali kota w worku..... większość spółek gamingowych na giełdzie rosło dopiero po wydaniu gry, ale mogę się mylić..... zreszta często mi się to zdarza niestety...
Jest nowy filmik na ktorym widac ze s grze zdecydowali sie na prawdziwe nazwiska generałów to dobrze wrozy bo podniesiecrealizm gry jesli przeniosa to na wyzszy poziom i zobaczymy w grze rzeczywistych przywodcow. Ja jestem dobrej mysli i nadal akumuluje
i na kartę steam musimy niestety poczekać, firma argumentuje to tym, że ma powstać jednocześnie z grywalnym demem. Martwią natomiast niepoliczalne określenia typu "trochę czasu", "w odpowiednim momencie".