• I have a dream... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Żeby wreszcie zwiększała się sprzedaż, kontrybucja, EBIDTA.....innymi słowy, żeby WSZYSTKO rosło....niestety, kolejny raz KISZKA.
    Kolejny rok nadziei i oczekiwań....trochę jestem tym już zmęczony, ale nadal przyszłość (czy na pewno???) jawi mi się w zieleni...a Wam?
    Bardzo jestem ciekaw reakcji rynku w poniedziałek....
  • Re: I have a dream... Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    Dnia 2025-03-22 o godz. 07:54 ~Cudak napisał(a):
    > Żeby wreszcie zwiększała się sprzedaż, kontrybucja, EBIDTA.....innymi słowy, żeby WSZYSTKO rosło....niestety, kolejny raz KISZKA.
    > Kolejny rok nadziei i oczekiwań....trochę jestem tym już zmęczony, ale nadal przyszłość (czy na pewno???) jawi mi się w zieleni...a Wam?
    > Bardzo jestem ciekaw reakcji rynku w poniedziałek....

Aby komentować każdy roczny raport roczny DW wystarczy obejrzeć ostatnią konferencje prezesa w roku poprzednim.... ;P
    Prawdopodobieństwo, że w tym akurat roku sie coś zmieni ? ;>
  • Re: I have a dream... Autor: alicja1992 [188.146.174.*]
    Szykują się zakupy po 56 i sprzedaż po 70zl i tak w kółko
  • Re: I have a dream... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    To zbyt oczywiste......ale rozumiem założenia.
  • Re: I have a dream... Autor: michal55 [83.8.77.*]
    Udało mi się wyjść w porę przy 69 zł (a nie wszędzie i nie zawsze mi się to udaje). A co ma być w poniedziałek? Spadki. Kiedyś pracowałem w takiej spółce notowania na giełdzie Atrem i dk 2019 tam też była śpiewka że już teraz, już za chwilę, już za rok...a straty rosły i rosły. Dopiero jak w 2019 firma Atrem została sprzedana to ruszyło z kopyta. Tutaj mam wrażenie jest podobnie. Firma z potencjałem ale gruszki na wierzbie są przedstawiane, chyba ktoś inny powinien tym zarządzać.
  • Re: I have a dream... Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    Dnia 2025-03-22 o godz. 09:07 michal55 napisał(a):
    > Udało mi się wyjść w porę przy 69 zł (a nie wszędzie i nie zawsze mi się to udaje). A co ma być w poniedziałek? Spadki. Kiedyś pracowałem w takiej spółce notowania na giełdzie Atrem i dk 2019 tam też była śpiewka że już teraz, już za chwilę, już za rok...a straty rosły i rosły. Dopiero jak w 2019 firma Atrem została sprzedana to ruszyło z kopyta. Tutaj mam wrażenie jest podobnie. Firma z potencjałem ale gruszki na wierzbie są przedstawiane, chyba ktoś inny powinien tym zarządzać.

Nie masz pojęcia o czym piszesz i gdzie ale co 4 linijki wypociłeś to twoje ;P
  • Re: I have a dream... Autor: michal55 [83.8.77.*]
    Ja uważam że mam. Widzę tutaj wiele podobieństw. Mam natomiast duże wątpliwości czy Ci którzy tutaj wypisują że "strata oki, super super starat mogła być większa" nie pomylili się co do fundamentów tego na czym polega inwestowanie na giełdzie i co powinny osiągać spółki na giełdzie. Podpowiem, że nie są to straty. Zobaczymy kurs w poniedziałek.
  • Re: I have a dream... Autor: ~Student [5.173.21.*]
    Prezes mówił o kilkunastu umowach w tym roku. 1/4 roku za nami, a u umowach cisza. Czas na zmiany, najlepiej w Zarządzie.
[x]
DATAWALK 0,15% 130,20 2026-06-01 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.