• Boom ESPI Autor: ~JaTyOn [31.0.59.*]
    Nabycie towarów i praw do brandu, żyli zaczynamy sprzedaż, zanim mamy własny produkt i pracujemy dalej. W poniedziałek 3,50?
  • Re: Boom ESPI Autor: ~Beti [46.205.202.*]
    Super !!! :)))
    Dziękuję za informację :)
  • Re: Boom ESPI Autor: ~kamkoko [146.75.162.*]
    No to zapinamy pasy
  • Re: Boom ESPI Autor: jazi1 [188.33.44.*]
    O tych strojach kąpielowych była mowa na walnym. To jest autorski projekt P. Sylwii stąd info ze to nabycie od podmiotów powiązanych. Teraz to ja też chcę spać.....I obudzić się dopiero w poniedziałek!!!! Pozdrawiam przy okazji wszystkich niedowiarków, którzy uważali ze to się nie uda. Kris, Byku, on, beti i reszta Starej Gwardii......IDZIEMY PO SWOJE....PO TYCH WSZYSTKICH LATACH.....a resztę napiszę w nowym wątku za chwilę.
  • Re: Boom ESPI Autor: ~ZodiakalnyByk [46.113.2.*]
    Czyli Ty Jazi wszystko wiesz. Jeżdżąc na to walne robisz dla siebie dobrą prognozę.
    A ja zawsze miałem wrażenie że to jest przejadanie pieniędzy i marnowanie czasu.

I tak jak mówisz jazi1 idziemy… .
    Dlatego Pan Jazi był taki spokojny jak kurs spadał :) Wniosek taki, że warto jeździć na WZA bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy, które nie są upublicznione :)
    Teraz to i ja się wybiorę na walne jak będzie
  • Re: Boom ESPI Autor: jazi1 [93.159.17.*]
    Wiecie co, to nie jest tak , że te rzeczy nie są upublicznione w rozumieniu - Trzymane w tajemnicy. To są po prostu tak drobne sprawy że się tego nie publikuje. Poprostu wolne rozmowy, kuluarowe mozna powiedzieć. Kto co z tego wyciagnie to ma. Można też trochę niektóre sprawy nadinterpretować. Ja osobiście przyznam nie myślałem wtedy że ten produkt wejdzie do naszego portfolio. Tym bardzi3j się cieszę że tak się stało. Nie mniej jednak zachęcam do udziału w walnych . Będzie okazja się spotkać, wymienić kontaktami chociaż żeby nie robić tego na forum. Przyznam że nie czułem się w obowiązku ani tym bardziej upoważniony co z walnego mogę opublikować w sieci. Zawsze i wobec każdego staram się być lojalny choć wiem z doświadczenia że to nie zawsze wychodzi mi na dobre. Przytaczając slowa prof. Bartoszewskiego WARTO BYĆ PRZYZWOITYM CHOĆ SIĘ NIE OPŁACA. OPŁACA SIĘ BYĆ NIEPRZYZWOITYM ALE NIE WARTO. Pozdrawiam Was wszystkich.
    Panie Jazi1 dziękuję za powyższą wypowiedź. Ja nie chciałam w jakikolwiek sposób Pana urazić, jeśli tak to przepraszam. Moją wypowiedzią chciałam jedynie podkreślić, że opłaca się być na Walnych Zgromadzeniach Akcjonariuszy tak jak Pan. Oczywiście nie wiadomo co można napisać na forum, a co nie i to jest zrozumiałe dla mnie :)
    Pozdrawiam :)
  • Re: Boom ESPI Autor: jazi1 [93.159.17.*]
    Ja nie czuję się urażony. Nie chcę tylko żebyście myśleli, że ja faktycznie wszystko wiem tak jak to byku napisał i trzymam to jakoby w tajemnicy. Nikt na walnym nie przekracza barier udostępniania informacji poufnych czyt. cenotwórczych. Poprostu rozmawia się o różnych tematach w punkcie ' wolne wnioski '. Nawet nie jest mi żal wobec siebie że nie skumałem wtedy że to może być częścią naszej działalności bo to było tak odległe od grafenu i całego pomysłu na firmę że ho ho. Dopiero dziś łączy się to w całość. Rolki Pani Sylwii na insta z reklamą Boskata i cała reszta. Tamto walne było przełomowe. Przejęcie firmy. To było kluczowe spotkanie żeby wyrobić sobie pogląd. Być w tym dalej czy uciekać. Kolejne walne napewno też będzie ciekawe ale tamto było dla mnie najważniejsze. Uznałem, że nowy zarząd na serio ma pomysł i samozaparcie do osiągnięcia sukcesu. Jak widać nie pomyliłem się. I z tego się cieszę. Również z tego że kulturalny poziom tego forum pozwolił mi przekonać kilku z Was do tej mojej wiary. Choć to nie moje pieniądze cieszę się że nie musi mi być przykro z Waszej straty i wciąż mogę sobie bez wstydu patrzeć rano w twarz. Może to trochę staroświeckie ale uwierzcie mi , że są w rzyciu rzeczy ważniejsze od pieniędzy. Chociaż by to żeby nie musieć siebie samego przepraszać. Trzymajcie się ciepło do poniedziałku.l i widzimy się na następnym walnym :)
  • Re: Boom ESPI Autor: ~ZodiakalnyByk [46.113.2.*]
    Cieszę się że w tym uczestniczę.

Jazi1 bardzo Ci dziękuję za wsparcie i lecimy po swoje.

Oczywiście przepraszam. Źle wybrzmiała moja wypowiedź.
  • Re: Boom ESPI Autor: ~on [188.72.68.*]
    Pięknie i dojrzale piszecie. Ja na walnych jeśli się pojawiam to bardziej w celu poznania ludzi z kierownictwa. Jeśli są w mojej ocenie, dobrymi ludźmi, nie widać gry, obłudy, mitomani, to potwierdzam tylko słuszność lub brak słuszności wyboru. Nigdy jednak nie przekraczam 5% udziału w akcjonariacie. Nie chcę być widoczny. Potwierdzam też, że na walnym i w kuluarach dba się o przestrzeganie zasad informacyjnych.
  • Re: Boom ESPI Autor: ~Slawek [5.173.172.*]
    Papier ostro zbierany i widać że idzie w stalowe ręce które wiedzą o co idzie gra. A te poziomy będą zaraz wspomnieniem, tak jak pisał Preco to faktycznie tu może być szybko 10. a gdzie on się podział ?
  • Re: Boom ESPI Autor: ~Preco [94.42.91.*]
    przyglądam się w ciszy i grzecznie czekam i coś tam podbieram moich kwitów nie zobaczą poniżej 10. Czekamy na następne komunikaty no i chyba czas najwyższy żeby ktoś się pojawił nowy w akcjonariacie bo ile można siedzieć podprogowo. A przy okazji luknij na Agencja Rozwoju Inowacji, może być powtórka z rozrywki i rozgrywki.

• Re: Boom ESPI Autor: ~Slawek [5.173.172.*]
    no to czekamy na info i dobieramy, luka dokknieta to dzisiaj powinna być góra, a na Ari za słabe volumeny
[x]
HILANDER 0,00% 2,40 2025-11-28 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.