Pozdrów ekipę! Niech wystawią 100tys na S, może to pozwoli jakieś akcje jeszcze wycisnąć. Popyt przyjdzie na wyższych poziomach. Tu jest ostra gra na zastraszenie i psychiczne wymeczenie, już i tak wymeczonego akcjonariatu. W środę wystawili 5tys w ten sposób, wczoraj latalo 7,8k. Dziś postawione 10k. Ile to CoolCryo ma kosztować że tak strasznie męczą, hmm? 27.03 jest webinar inwestycyjny. Dużo się dowiecie
Nie wiesz ile? Prezes już kilkadziesiąt razy mówił…nie wiem co za „ekipa” niby straszy. Wiem, że jak ktoś twierdzi że w tym roku będą miliony to musi być skończonym the bilem że nie bierze kredytu by w tych cenach się obkupić. Bo akcji pod dostatkiem do zgarnięcia. Tylko nie ma komu sprzedać
Zastanawiające jest to że siedzisz tu 2 lata i non stop nadajesz! I to nie tylko dla mnie jest zastanawiające, jeśli wiesz co mam na myśli! Trudno uwierzyć że aż tak nie masz co robić i tu spędzasz swój wolny czas!
Taka robota u maxa, 1 pościk na forum to 0,29 brutto. A jak dobrze straszenie i opluwanie pójdzie i szef kupi wiecej akcji to i premia będzie. A wiadomo jest premia jest lepsza wędlina:)
Jaka emisja co ty wygadujesz za głupoty . Z sprzedaży nici do wakacji i pod tym kątem nie zobaczymy jej conajmniej dwa kwartaly a kto wie czy w tym roku wszystko zależne od certyfikatu w FDA oraz propozycji cenowej nabywcy . Plany prezesa versus rzeczywistość .Nic im od lat nie wychodzi w tych planach tam cos dalej w tej firmie nie gra .