• Sprawdzanie popytu Autor: ~Max [37.47.242.*]
    Ładne zlecenia do zgarnięcia powystawiane a tu nikogo chętnego. Popyt całkowicie zerowy na tym poziomie. Szok
  • Re: Sprawdzanie popytu Autor: ~spokojny [5.173.150.*]
    Pozdrów ekipę! Niech wystawią 100tys na S, może to pozwoli jakieś akcje jeszcze wycisnąć. Popyt przyjdzie na wyższych poziomach. Tu jest ostra gra na zastraszenie i psychiczne wymeczenie, już i tak wymeczonego akcjonariatu. W środę wystawili 5tys w ten sposób, wczoraj latalo 7,8k. Dziś postawione 10k. Ile to CoolCryo ma kosztować że tak strasznie męczą, hmm? 27.03 jest webinar inwestycyjny. Dużo się dowiecie
  • Re: Sprawdzanie popytu Autor: ~Max [37.47.242.*]
    Nie wiesz ile? Prezes już kilkadziesiąt razy mówił…nie wiem co za „ekipa” niby straszy. Wiem, że jak ktoś twierdzi że w tym roku będą miliony to musi być skończonym the bilem że nie bierze kredytu by w tych cenach się obkupić. Bo akcji pod dostatkiem do zgarnięcia. Tylko nie ma komu sprzedać
    Zgarnij tej ekipie te 20k akcji i będą stratni. Dlaczego wszyscy piszący o „wyciskaniu” nie korzystają z takich okazji??? Zastanawiające
    Zastanawiające jest to że siedzisz tu 2 lata i non stop nadajesz! I to nie tylko dla mnie jest zastanawiające, jeśli wiesz co mam na myśli! Trudno uwierzyć że aż tak nie masz co robić i tu spędzasz swój wolny czas!
    Mam tu sporo kasy wsadzone to interesuję się spółka…a Ty co tu robisz?
    A patrzę jak plujesz na Spółkę i straszysz ludzi!
    A w jaki sposób „pluje na spółkę” kłamco?
  • Re: Sprawdzanie popytu Autor: ~Medtronix [141.0.13.*]
    Taka robota u maxa, 1 pościk na forum to 0,29 brutto. A jak dobrze straszenie i opluwanie pójdzie i szef kupi wiecej akcji to i premia będzie. A wiadomo jest premia jest lepsza wędlina:)
  • Re: Sprawdzanie popytu Autor: ~jah [46.205.204.*]
    ciekawe jaki trupek zaraz z szafy wyleci ?...

brak kasy ?
    padł jakiś projekt ?
    emisja ?
    co innego ?
  • Re: Sprawdzanie popytu Autor: ~Jjj [46.112.66.*]
    Jaka emisja co ty wygadujesz za głupoty . Z sprzedaży nici do wakacji i pod tym kątem nie zobaczymy jej conajmniej dwa kwartaly a kto wie czy w tym roku wszystko zależne od certyfikatu w FDA oraz propozycji cenowej nabywcy . Plany prezesa versus rzeczywistość .Nic im od lat nie wychodzi w tych planach tam cos dalej w tej firmie nie gra .
[x]
MEDINICE -2,06% 11,40 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.