• Nowe plany biznesowe Autor: ~Roman [5.173.138.*]
    Najwyższa pora na powtórkę, od ostatnich wzrostów pod info o stacjach ładowania minęły już 4 lata. Wtedy była jazda X10, o ile pamiętam
  • Re: Nowe plany biznesowe Autor: ~enki [188.33.32.*]
    Ja już wyszedłem z papiera, wiem że szybko bo według fibo mogą jeszcze koło 90-100% machnąć, ale ładny zysk i tak przytuliłem :D a że miałem nazbierane sporo w okolicach 6 gr to kwotowo ładnie mi się to spięło i mam gdzieś podbitki na gniotach z nc co nawet działalności operacyjnej nie prowadzą, a kursem bujają na bazie tego co jakiś poeta czy bajkopisarz wymodzi w espi, coraz częściej takie gnioty którymi nawet zarząd się nie interesuje, kończą jak aqt, luon i parę innych ;) Tym co lubią ryzyko życzę powodzenia i dużych zarobków, ja idę zarabiać na prawdziwe spółki :)
  • Re: Nowe plany biznesowe Autor: ~gruby [95.50.147.*]
    Dnia 2025-03-26 o godz. 14:21 ~enki napisał(a):
    > Ja już wyszedłem z papiera, wiem że szybko bo według fibo mogą jeszcze koło 90-100% machnąć, ale ładny zysk i tak przytuliłem :D a że miałem nazbierane sporo w okolicach 6 gr to kwotowo ładnie mi się to spięło i mam gdzieś podbitki na gniotach z nc co nawet działalności operacyjnej nie prowadzą, a kursem bujają na bazie tego co jakiś poeta czy bajkopisarz wymodzi w espi, coraz częściej takie gnioty którymi nawet zarząd się nie interesuje, kończą jak aqt, luon i parę innych ;) Tym co lubią ryzyko życzę powodzenia i dużych zarobków, ja idę zarabiać na prawdziwe spółki :)

---------------

niedorzeczny jest Twój wpis, szkoda go nawet komentować
  • Re: Nowe plany biznesowe Autor: ~enki [188.33.32.*]
    Dnia 2025-03-26 o godz. 15:07 ~gruby napisał(a):
    > Dnia 2025-03-26 o godz. 14:21 ~enki napisał(a):
    > > Ja już wyszedłem z papiera, wiem że szybko bo według fibo mogą jeszcze koło 90-100% machnąć, ale ładny zysk i tak przytuliłem :D a że miałem nazbierane sporo w okolicach 6 gr to kwotowo ładnie mi się to spięło i mam gdzieś podbitki na gniotach z nc co nawet działalności operacyjnej nie prowadzą, a kursem bujają na bazie tego co jakiś poeta czy bajkopisarz wymodzi w espi, coraz częściej takie gnioty którymi nawet zarząd się nie interesuje, kończą jak aqt, luon i parę innych ;) Tym co lubią ryzyko życzę powodzenia i dużych zarobków, ja idę zarabiać na prawdziwe spółki :)
    >
    > ---------------
    >
    > niedorzeczny jest Twój wpis, szkoda go nawet komentować

No to powiedz ilu pracowników zatrudnia ta spółka i jaką prowadzi działalność operacyjną, a możesz jeszcze dodać ile zarobiła na akcjach AQT XD
  • Re: Nowe plany biznesowe Autor: ~pozdrawiam [83.25.30.*]
    Tu będzie atak na złotówki
  • Re: Nowe plany biznesowe Autor: ~pozdrawiam [37.225.87.*]
    Jak nie dzis to kiedy ?
[x]
ENERGY -1,67% 0,24 2026-05-15 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.