• Gra dopiero się zaczyna Autor: ~autor [31.61.174.*]
    Dnia 2025-03-20 o godz. 12:26 ~czujny napisał(a):
    Jesteś z Ragnara? Każdy rozsądny wie, że jak Ragnar poinformuje o wejściu to czym prędzej trzeba wychodzić, bo jest to moment rozpoczęcia sypania.

Zapytam tak z czystej ludzkiej ciekawości, co Ciebie ~czujny to obchodzi kto w ten papier wchodzi, a kto wychodzi? Wiesz chociaż na jakim rynku się znajdujemy? To przypomnę tylko, że to jest  ASO, czyli tzw. New Connect i jeżeli WIG-i są dla wielu inwestorów ruletką to NC jest przy tym rosyjską ruletką. Nieważne zresztą, tutaj wszystkie mity, dywagacje i inne "teorie spiskowe" codziennie padają na kolana i codziennie się z tych kolan podnoszą. Nadążasz? AT, AF i wykresy to się sprawdza (i to nie zawsze) na KGHM, czy PKO, a tutaj to spekulacja w czystej postaci. Dla mnie akurat to pasuje bo brałem papier w 3 pakietach, po 2,75 - 2,70 - 2,60 i szczerze mówiąc mało mnie obchodzi co robi prezes lub zarząd albo kto co i z kim i dlaczego. Sprzedam chętnie kwita powyżej 5,50 - 6,50zł, a jeżeli nie pójdzie w tą "dobrą" stronę to pewnie puści SL i w najgorszym wypadku wyjdę na 0. Gdzie znajdę lepszą inwestycję przy założeniu, że ryzyko = 0, a zysk = X? Rozumiesz teraz jaka jest sentencja gry na NC. Pewności nie ma nigdy, ale żeby wygrać trzeba zagrać tzn. kupić akcje w odpowiednim momencie, a wszyscy którzy boją się tej decyzji nigdy nie zarobią, będą wiecznie stać na peronie i narzekać na spółkę tworząc kółko wzajemnej adoracji obrażając się nawzajem. Co takiego odbiera ludziom logikę i pozbawia ich racjonalnego podejmowania decyzji... tak tak zgadza się, to się nazywa STRACH :)
    Pzdr.
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~czujny [89.74.108.*]
    Nie rozumiem tego wywodu. Napisałem tylko, że ewentualne info o wejściu Ragnara nie będzie dla mnie dobrą wiadomością (czytanie ze zrozumieniem się kłania). Średnią mam o ok. 1zł wyższą niż ty, bo trochę za wcześnie zacząłem zbierać. W samych dołkach zbierają tylko tacy mistrzowie jak ty albo mitomani:) Również uważam, że gra tutaj się dopiero rozpoczyna. I tyle. Po co te wywody?:)
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~ciekawy [185.92.216.*]
    mimo wszystko smród się będzie ciągnął za firmą
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~storn [194.36.19.*]
    zawieszenie obrotu akcjami od dzisiaj
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~szwejk [84.40.158.*]
    Dnia 2025-03-21 o godz. 08:33 ~storn napisał(a):
    > zawieszenie obrotu akcjami od dzisiaj

Dlaczego ?
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~autor [31.61.174.*]
    Trudno, nie zawsze się wygrywa. Na szczęście to niewielka część kapitału ale jednak. Nie ma co teraz panikować tylko poczekać na wyjaśnienie sytuacji ze strony spółki. Odwieszą pewnie, kluczowe pytanie - kiedy?
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~Rob [84.40.158.*]
    - 15% na końcu bedzie plus, gruby widać jakies drobne jeszcze ma, wczoraj było widać
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~Rob [84.40.158.*]
    Zobaczymy czy w weekend dadzą komunikaty Wyjaśniające sytuacje i puszczą w poniedziałek czy całkiem cos innego,, zawieszenie dla nikogo nie jest dobre
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~Waldi777propo [83.7.243.*]
    Witam wlasciwie to bylo do przewidzenia .Gpw zawiesza na ogol gdy firma nie dotrzymuje terminu raportu ,o tym pisalem ze bedzie komunikat o przesunieciu terminu .Oby tylko to bylo przyczyna pisalem tez o zawieszeniu .Wspolczuje wszystkim oszukanym .przyznam gralem tutaj jeden raz zostalem z akcjami 2dni .Wczoraj rano zakonczylem przygode ,to kiedys stracilem odebralem .Tylko powodowaly mna wzgledy ambicjonalne aby odebrac to co moje.Nie obrazcie sie akcjonariusze tutaj byla tylko gra na Day Trading. Zycze wszystim godnego wyjscia bo jakikolwiek o zarobkach chyba tylko szalency snia Pozdrawiam W...
  • Re: Gra dopiero się zaczyna Autor: ~Miki [5.173.21.*]
    Termin jest dziś do 24:00. Więc łżesz jak pies,według mojej opinii ,nikt nie musi się sugerować, utrzymanie kursu na tym poziomie jest zbyt kosztowne,stąd zawieszenie, nadchodzące wydarzenia da odpowiedzi,jak ktoś zna procedury urzędów to może je wykorzystać dla prywatnych korzyści
[x]
WGPARTNER -5,73% 2,96 2025-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.