• DDS na Play Station !!! Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Kolejna wartościowa umowa.
  • Re: DDS na Play Station !!! Autor: ~stoziko [31.11.210.*]
    Taka jak Besiege czy lepsza? ;)
    W sumie poprzeczka bardzo nisko zawieszona, wystarczy że w pierwszy rok od premiery sprzeda się więcej niż tysiąc sztuk i już będzie nie tylko Znacząca Premiera ale Bardzo Znacząca Premiera i Hit Sprzedażowy :)
    W sumie to właśnie wpadłem na pomysł: panie prezesie, proszę w harmonogramie oznaczać tytuły wydane które sprzedały się w przynajmniej tysiącu egzemplarzy (czyli ilościach niebywałych dla spółki) jako HS (czyli Hit Sprzedażowy) :)
    Aha, lecimy na stoziko! ;)

• Re: DDS na Play Station !!! Autor: ~Obis [46.112.100.*]
    Jaka znowu znacząca premiera i hit sprzedażowy? Czytałeś treść komunikatu? Tytuł wyda movie games a ultimate zrobi tylko port za który weźmie pewnie jakieś marne grosze.
  • Re: DDS na Play Station !!! Autor: ~Eoanr [91.94.17.*]
    Uwielbiam bankiera, tu kolega obis pisze, że jest tylko ryczałt za port, co jest na nieprawdą, bo gniotek nie podpisuje takich umów, a na movie płaczą, że oddali kawał tortu dla ulg xD
  • Re: DDS na Play Station !!! Autor: ~Arange [46.134.99.*]
    Zdziwisz się jak podadzą szczegóły i zdasz sobie sprawę że ten twój gniotek chyba w końcu zrozumiał że prezesuje spółce portującej. W innym przypadku wydaliby to z konta ult tak jak inne tytuły na PS store czy MS store.
  • Re: DDS na Play Station !!! Autor: ~Eoanr [83.11.237.*]
    Brakuje jeszcze eldziego i do usłyszenia w poniedziałek!
  • Re: DDS na Play Station !!! Autor: ~Obis [46.112.100.*]
    A ja jestem ciekaw gdzie się schował pewien malarz, buda i lewin. Sam rafaello nie daje rady naganiać ze swojego haka bo mu ciężko w tym zimowym palcie.
[x]
ULTGAMES -0,67% 14,80 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.