Taka jak Besiege czy lepsza? ;) W sumie poprzeczka bardzo nisko zawieszona, wystarczy że w pierwszy rok od premiery sprzeda się więcej niż tysiąc sztuk i już będzie nie tylko Znacząca Premiera ale Bardzo Znacząca Premiera i Hit Sprzedażowy :) W sumie to właśnie wpadłem na pomysł: panie prezesie, proszę w harmonogramie oznaczać tytuły wydane które sprzedały się w przynajmniej tysiącu egzemplarzy (czyli ilościach niebywałych dla spółki) jako HS (czyli Hit Sprzedażowy) :) Aha, lecimy na stoziko! ;)
Jaka znowu znacząca premiera i hit sprzedażowy? Czytałeś treść komunikatu? Tytuł wyda movie games a ultimate zrobi tylko port za który weźmie pewnie jakieś marne grosze.
Uwielbiam bankiera, tu kolega obis pisze, że jest tylko ryczałt za port, co jest na nieprawdą, bo gniotek nie podpisuje takich umów, a na movie płaczą, że oddali kawał tortu dla ulg xD
Zdziwisz się jak podadzą szczegóły i zdasz sobie sprawę że ten twój gniotek chyba w końcu zrozumiał że prezesuje spółce portującej. W innym przypadku wydaliby to z konta ult tak jak inne tytuły na PS store czy MS store.
A ja jestem ciekaw gdzie się schował pewien malarz, buda i lewin. Sam rafaello nie daje rady naganiać ze swojego haka bo mu ciężko w tym zimowym palcie.