• 1 mld Autor: ~Niestety [46.134.110.*]
    Kapitalizacj na PCF to samo bedzie tu
  • Re: 1 mld Autor: ~Maniek [89.151.21.*]
    Kiedyś tak przez chwilę nawet było a nawet i wyżej co nie było zdrowe bo wskaźniki były napompowane w kosmos. Niech tu kapitalizacja wyniesie 300 mln to będzie super.
  • Re: 1 mld Autor: ~Niestety [46.134.110.*]
    Tak absolutna prawda wtedy tak było ale wcale nie musi oznaczać to że teraz będą te wskaźniki przegrzane jeżeli coś będzie rosło w miarę wolno stabilnie ponieważ perspektywy będą bardzo bardzo dobre
  • Re: 1 mld Autor: ~Smarekxy [188.146.20.*]
    Do takiej zdrowiej kapitalizacji daleka droga. CDR wchodzil na szczyt chyba 4-5 lat po pierwszym Wiedźminie, ale po drodze mieli dwie kolejne, dobre i wyczekiwane części. Plus dobry szeroki rynek. 1 mld jest możliwy, ale to musi potrwać.
    A mam pytanie do ciebie ile ta spółka jest na rynku? Drugie pytanie ile gier stworzyli? Trzecie pytanie jakie ma perspektywy? Kolejne pytanie jest takie Czy uważasz że z tych czterech pięciu lat to coś już dla One More level upłynęło?
  • Re: 1 mld Autor: ~SZpachla [188.146.170.*]
    Trafne pytania..... (rzecz jasna że retoryczne).... OML ma/miał problem w tym że pierwsze 2 gry (gr 1 , gr 2) pomimo iż bardzo dobre to zrobili charytatywnie i się dali wy...ymać w pupala bez wazeliny.
    No i tu dochodzimy do kroku milowego ( selfpublishing).... uważam że tak naprawdę od tej pory zacznie się historia OML.
    Trzymajmy kciuki bo sukces OML to tez sukses dla nas pozdrawiam
    Tak na dobrą sprawę to jestem ciekaw czy naprawdę będzie Self Publishing
    Ja też uważam, ze dopiero od selfpublishingu zacznie się prawdziwa historia OML. Kurs wzrośnie, choć na rekordy trzeba będzie poczekać
  • Re: 1 mld Autor: ~Niestety [46.134.168.*]
    Do tej pory byla nieprawdziwa historia:(na to co moga miec pracują od lat
  • Re: 1 mld Autor: ~Smarekxy [185.63.108.*]
    Oczywiście, że pracują od lat na to, co jest teraz. Tylko ich praca wygladała trochę jak praca stażysty w korpo - robili dużo, kasy było gów.ono. Teraz w końcu są na dużo lepszej pozycji i jeślu chodzi o zarobki na własne konto, to dopiero od teraz liczy sie ten czas.
  • Re: 1 mld Autor: ~Niestety [78.31.139.*]
    Nawet spekulacyjnie tu warto byc bo lada moment po pcf spekula wejdzie tu i wiwinduje kurs na chwile bo jest pod co
  • Re: 1 mld Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Każdy ma swoje cele. Jeden wchodzi pod +20%, a inny pod +300%. Grunt, by być zadowolonym z zysku.
  • Re: 1 mld Autor: ~TwójWuj [89.64.24.*]
    Oby weszli na główny do tego czasu... tam chociaż spekuły nie będzie..życzę sobie spokojnie do góry jak Dino.
  • Re: 1 mld Autor: ~Niestety [5.184.221.*]
    Wszędzie jest nawet na Cdr
  • Re: 1 mld Autor: ~Smarekxy [185.63.108.*]
    Prawdopodobnie złożą prospekt o wejście na rynek regulowany do końca marca. Potem już tylko pozostanie czekanie na termin przejścia.
    Pytasz odkąd byli spółką jako Lasermed? Wiem, że stworzyli wcześniej chyba 4 gry, dobrze odebrane, potem byl GR 1 i 2 plus DLC. Perspektywy to wiemy, jakie maja. Ale nie, nie uważam, zeby z tych lat coś dla nich upłynęło, bo: 1- dali sie wydymać AIG, a 2- wiesz, ile mieli DŁUGU do zasypania wlaściwie od 2014r? 14mln zlotych, które były niejawne w raportach, tylko trzeba było sie wgryźć w przepływy sprzed wielu lat, żeby to wyłapać. Te 14 mln dołka zasypali chyba dopiero w zeszłym roku. Więc perspektywy maja piękne, ale wg mnie droga do tego daleka. Chyba, ze spekulacyjnie podniosą kurs, jak w 2020r. Fajnie by było, nie powiem, ale ja sie nastawiam na dłuższe czekanie.
  • Re: 1 mld Autor: ~Niestety [46.134.168.*]
    Pewnie ze spekulacyjnie bedzie, przecież zawsze i wszędzie jest. Jeżeli chodzi o te lata to ja wlasnie uwazam ze juz cos uplynelo poniewaz udowodnili ze potrafią robic gry, wcześniejsza dzilalnosc nie wyszla, teraz zobaczymy,
[x]
ONEMORE -5,68% 2,58 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.