• Steve2 miałeś rację .....BAGNO Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Zacytuję klasyka ...

Autor: steve2 [91.205.244.*] 2024-05-16 18:28
    Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: -13,04%
    No?I co? Moja prognoza spełnia się co do joty
    Nowi poubierani, guzik w windzie w dół naciśnięty jedno piętro już zaliczone. Jedziemy do piwnicy. Gdzie jest ten "pozdro" cwaniaczek, tak się wymądrzał i od manipulatorów wyzywał. Pokaż się łyso ci?Chciałeś żebym pilnował a ty pilnowałeś nie upilnowałeś... Nie słuchajcie tego gagatka bo wam podwójne futra założy na lato.
    I czekamy spokojnie na 01.

Ze też nie posłuchałeś sam siebie i dałeś się powiesić na haku, ehhh życie, ale dziękuję ci bardzo , dzięki tobie uciekłem na podbitce pół roku, dziś nie miał bym komu tego obchnąć bo nikt tego nie kupuje, tak jak pisałeś, poubierali i wunda w dół, haki na lata, trzymaj się cieplutko , pa
  • Re: Steve2 miałeś rację .....BAGNO Autor: akcjoinm [78.30.83.*]
    a ty Rafał to chyba musisz tu być wysoko i masz jakiś żal do wszystkich o swoje decyzje inwestycyjne? Utnij straty i zacznij w końcu zarabiać i odrobisz straty
    Rafał mocno cię boli ta strata na Softblue? Nie obwiniaj innych o to co piszą na forach tylko miej pretensje do siebie i do Kieruli. Będziesz miał okazja na przełomie czerwca i lipca tego roku na WZA zagłosować przecież udzieleniu im absolutorium ! Będziesz na walnym? Pytanie retorycznie, nie musisz odpowiadać bo 99% z was tutaj w życiu nie była ani na 1 a macie wymagania i pretensje do wszystkich innych a sami nic nie robicie by było lepiej
  • Re: Steve2 miałeś rację .....BAGNO Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    jak mam być na walnym jak nie mam już akcji softa, wywalone na podbitce rok temu po 0,38, zarobiłem wtedy sporo, czytaj ze zrozumieniem
    bajki to możesz do lustra sobie opowiadać :) i dlatego na każdym wątku teraz płaczesz z powodu, że "zarobiłeś" :) wy wszyscy śmieszni jesteście :)
    Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2023-06-20 16:23
    Opublikowano przy kursie:  0,35 zł , zmiana od tamtej pory: -47,24%
    +170% mnie wystarczy !!!bdziękuję, mnie wystarczy, przenosze kapitał na inne spółki

Autor: akcjoinm [46.77.251.*] 2023-06-20 16:22
    Zbieramy 0,348 - 0,349 i zamykamy powyzej 35 Jak misie bez akcji myślą?

Rozumiem twoje rozgoryczenie , steve2 powiesiłem tutaj a ciebie na inventionmed , strata nie odrobienia, hahahahahaha buziaki misiu, wymyślaj dalej, jakoś w końcu musisz sobie osłodzić życie tą stratą hahahahah

ojejku ale mi odpisałeś :) prawda boli co ? będzie jeszcze bardziej boleć wraz ze wzrostami na giełdzie innych spółek a ty kasa zamrożona na syfblue :)
    hahahaha hak na lata, nie dziękuj hahahaahaha
    ostatnie akcje softa jakie miałem to po zapisie na serie F po 0,22 i zostały sprzedane 150 k szt. na 3 sesjach po ich dopuszczeniu do obrotu po ok 40 groszy misiaczku.

jedyne co mnie łączy obecnie z tą spółką jest to, że mam po ostatnio dokupiłem niecałe 200 k szt. akcji Invention a miałem ich kiedyś wiele razy więcej tylko w tym roku od stycznia sie pozbyłem całości a ostatnio od 16 groszy odkupiłem cześć.

tylko dlatego, że Invention jest tu akcjonariuszem i przez niską wycenę akcji SBE mnie ta spółka interesuje NIC PO ZA TYM. Oczywiście to, że w 2020 jak wiele innych dała mi zarobić na hossie covidowej już nie wspominam bo to stare dzieje.

tak więc daruj sobie i nie mierz wszystkich swoją miarą.
  • Re: Steve2 miałeś rację .....BAGNO Autor: ~King [46.112.116.*]
    Akcjoinm K.O , pięknie załatwiony
    steve2 , podoba ci się jak załatwiłem akcjo? Pamiętaj, modlitwa i wszystko jest możliwe, wysoko nie wisisz, bo akcjo to już hak nie odrobienia, pozdrawiam robaczki paaa
    aautor: akcjoinm [46.77.251.*] 2023-06-20 16:22
    Zbieramy 0,348 - 0,349 i zamykamy powyzej 35 Jak misie bez akcji myślą?

Rafałku wklejach post w czerwca z forum InventionMed? Wtedy to się kupowało w marcu po 11 groszy a czerwiec to było sprzedawane po 32-34. A co miałem wtedy pisać, na forum, że akcje sprzedaje ? hahahahahahaha
  • Re: Steve2 miałeś rację .....BAGNO Autor: ~King [46.112.116.*]
    Hak na lata, hajs nie do odzyskania , pięknie załatwiony , akcjio RIP
  • Re: Steve2 miałeś rację .....BAGNO Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Rafał Rafał Ty tak całkiem na poważnie? Widzę że wczoraj to sporo pisałeś. Ty tak krążysz wokół tej rakiety która jeszcze stoi ale już lekko dymi i próbujesz będących w niej ludzi ściągnąć z pokładu... No dlaczego to robisz? Jaką masz motywację? Przecież gdyby cię nie interesowała to masz wiele innych spółek.O...! Na przykład pcf. Widziałeś wykręs? Ja w tamtej rakiecie siedzę a tu będzie to samo tylko że tu są lepsze perspektywy niż tam. Pomyśl o tym.
    P.s. Widzę że na temat modlitwy wypowiadasz się już poważniej. To dobrze o Tobie świadczy.
    ale żenią kwit , masakra, tak jak pisałem, schodzimy piętro niżej , sporo czasu na zakup i to sporo niżej nie spieszyć się tak jak steve2, który ma już -25% w plecy
[x]
SOFTBLUE -1,20% 0,33 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.