Wczoraj przemiał prawie poł miliona złotych. Dzisiaj w ciągu 10 minut przeszło już ponad 100tys zł. Takie wolumeny lubimy, widać, ze jest ruch w interesie
Ja jestem pewien, że tak jest i myślę, że to specjalnie przed przejściem na rynek regulowany. Myślę, że do tego czasu nie będzie spektakularnych ruchów
Pojutrze masz teaser ich produkcji z budżetem prawdopodobnie w widelkach 30-40mln zł razem z marketingiem . Jeśli to nie wywoła spektakularnych ruchów to nie wiem co ma wywołać. Na pewno nie przejście na główny. To w sumie tylko teaser, ale IMO jego odbiór ustawi moim zdaniem notowania już w piatek. Może bujać. Będzie dobrze to pewnie 2zl zostanie rozmienione. Będzie źle to i 1.2zl możemy zobaczyć. Oczywiście jest możliwy wariant neutralny typu ogłoszenie i średnie zasięgi, ale wydaje mi ale, że jest on najmniej prawdopodobny.
Ruchy nie mają być spektakularne, tylko poprawne technicznie i budowane tak, by rosło na spokojnie i stabilnie. Po co Tobie spektakularny ruch, jak to zaraz zleci. Do premiery z 1,5 roku. Zatem czasu jest sporo i nie ma sensu na pump and dump.
Pół miliona akcji wisi do 2 zł. Taka podaż bez żadnej informacji wywoła pewnie spadki. Z kolei dobra informacja powinna spowodawać szybkie wchłonięcie tej podazy przez kupujących. Tylko czy informacja będzie?
trochę cierpliwości dopiero startują z kampanią CS nawet właściwego tytułu jeszcze nie mamy ale jak ktoś chce wchodzić to wydaje mi się że lepszej okazji już nie będzie bo patrząc po tym co do tej pory nam pokazali to hype będzie ogromne . ja tam jestem spokojny i cierpliwy bo sądzę że będzie hit