• Kościółek, żyjesz? :D Autor: dorotka200k [212.44.120.*]
    Jak sobie radzisz? :D

Vivid Games rozważa zbycie praw do Real Boxing 2.
    Spółka może otrzymać istotny zastrzyk gotówki.
    Vivid Games ogłosiła podpisanie listu intencyjnego z amerykańskim developerem gier mobilnych. Producent z USA jest zainteresowany dodaniem Real Boxing 2 do swojego portfolio, w zamian oferując Vivid Games kwotę przewyższającą półroczne przychody Spółki.
    Oferta, którą otrzymaliśmy jest rezultatem rozmów prowadzonych w ostatnich miesiącach. Po wstępnej analizie zdecydowaliśmy się na zawarcie listu intencyjnego i proces due dilligence Real Boxing 2. Warunki, które proponuje nam potencjalny partner są korzystne. Przedmiotem potencjalnej umowy jest zbycie gry Real Boxing 2 oraz udzielenie licencji na wykorzystywanie znaku towarowego Real Boxing tylko w tym tytule. Marka Real Boxing pozostałaby nadal własnością Vivid Games. Spółka otrzymałaby gotówkę, która pozwoliłaby sfinansować kolejny tytuły oraz uwolniłaby zasoby, które obecnie zajmują się utrzymywaniem Real Boxing 2” - podkreśla Piotr Gamracy, CEO Vivid Games. “Dla naszej przyszłości kluczowe jest skupienie się na produktach o dużym potencjale wzrostu i zostawienie za sobą starszych projektów, które takiego potencjału  już nie mają. Pierwsze soft-launche pokazały. że tytułem, który ma szansę na spektakularny rozwój jest Real Boxing 3, więc robimy wszystko by móc skupić się właśnie na nim” - dodaje prezes.
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: ~raz_sie_zyje [83.29.132.*]
    I bardzo dobre info, po pierwsze Kasa na inwestycje w wreszcie jakaś wersje z multiplayer, będzie kasa na reklamę i co ważne nie będzie obciążenia zespołu i spółki grą która już się mocno wypaliła. 8mln jak wpadnie to już coś Jak RB3 nie wypali to zostanei tu tylko kurz....
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: ~Sylvek [37.47.242.*]
    Kościółka wcięło :-)
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: ~Tysiesmiej [178.73.32.*]
    Uśredniłaś do 1zl, przy plynnosci jaka tutaj mamy bedziesz sprzedawala 3 lata... tak to on jest przegranym
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: ~Kościółek [91.94.66.*]
    Ja rozumiem, że wy nie macie życia poza tą spółką bo wszyscy zachwyceni są pracownikami vivid i jesteście zmuszeni do pisania pochwalnych tekstów o tym. Mnie vivid mało obchodzi. Nic tu się nie dzieje, a sprzedawanie własnych gier na chwilowy zastrzyk gotówki, który zostanie przepalony na kolejny nieudany pomysł. Tu nie ma powodów do radości, a do żałoby przed nieuchronnym zejściem.
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: dorotka200k [212.44.120.*]
    "Mnie vivid mało obchodzi."

:D :D :D
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: ~buahaha [193.42.98.*]
    " Mnie vivid mało obchodzi. Nic tu się nie dzieje," - Ale jestem codziennie i patrze co piszecie buahaha
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: dorotka200k [212.44.120.*]
    Ktoś właśnie zebrał 200 tysięcy akcji, tyle ile uciułałam przez te wszystkie lata :D

• Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Nieźle ubrał się ktoś nad 77 gr
  • Re: Kościółek, żyjesz? :D Autor: ~Bzyku [94.246.142.*]
    Piszesz tak jakby spółka była na skraju bankructwa, taki z Ciebie technik jak…
[x]
VIVID -4,43% 0,82 2025-10-29 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.