2 w Doniecku, 1 w Torosk, 1 w Pokrowsk, jedna z kopalni na przejetym przez Rosje teenie, 3 pozostale na teenie Ukrainy, mozna to sprawdzic na parkiet. com
Tak jedna jest na zajetym przez Rosje terenie, pozostale 3 po stronie ukrainskiej i to na obszarach bogatych w mineraly, tak wiec Trump moze kopac kopac, kopac
Nie, na szczescie dla Ciebie i twoich akcji kopalnie na terenie Ukrainy sa w dobrym stanie, tak wiec nie martw sie, jest bardzo dobrze, zarobisz na tych akcjach
Donieck jest od roku ruski i te kopalnie pokrowsk też zniszczony tam nie ma prądu niczego tutaj raportu nie będzie bo zawiecha będzie bo z czego raport jak nic nie pracuje i wtedy się obudzicie już wkrótce
ChatGPT twierdzi, że Coal Energ posiadała kopalnie węgla w regionie Donbasu, w tym w okolicach Doniecka. Jednakże, w latach 2020 i 2021 spółka sprzedała swoje aktywa w tym regionie. Obecnie, według dostępnych informacji, Coal Energy zarządza dwiema kopalniami zlokalizowanymi w Dobropolu i Torecku na Ukrainie.
Następnie zadałem ChatGPT trzy odrębne pytania: czy w Dobropolu Coal Energy nadal wydobywa węgiel? czy w Torecku na Ukrainie Coal Energy wydobywa węgiel?i trzecie, chyba najciekawsze: to gdzie Coal Energy wydobywa węgiel skoro utraciło swoje aktywa? Odpowiedzi poszukajcie sobie sami, bo nie chcę tu siać zamętu, zwłaszcza, że ChatGPT i inne AI często wypisują bzdury zwyczajnie zmyślając. Jak jest tutaj z rzetelnością odpowiedzi nie wiem. Sprawdźcie i oceńcie sami.
Gdyby ewentualnie w przyszłości nastąpił długoterminowy pokój, to nie ma znaczenia, która kopalnia znajduje się po jakiej stronie, ponieważ pojawiłaby się szansa na wznowienie większości zamrożonych relacji inwestycyjnych.
Wszyscy wiedzą że nie wydobywają węgla, to nie nowość. Ale jeśli zachowa choć połowę to nadal je ma i może w najgorszym przypadku odsprzedać prawa do surowców za grubą forse. Spytaj sobie o wartość aktywów węglowych dowolne AI. Mi wystrzeliło odpowiedź o kilkunastu miliardach USD!!! ponad 200 mil ton!
I o to idzie gra a nie o to czy coś teraz robią. Greenx nic robił, miał 2 papierki i Polska musi im płacić ogromne odszkodowanie. Tu złoża są większe..
Niech se trwa, na zajetym terenie jest tylko 1 kopalnia, pozostale 3 daleko od front, tak wiec badz spokojna, jest dobrze, w tym tygodniu rozmowa Trump Putin
Putin nie chce rozejmu, bo wygrywa. Na rozejmie zyskalaby upadająca Ukraina.
Ruskie wlasnie wypchneli Ukry z Kurska i idą w kierunku Sumy.
A jesli faktycznie podpiszą traktat pokojowy, to taki w którym Rusek bierze pół Ukrainy. Ukry mogły negocjować w 2023 jak Prigozhin szedł na Moskwę. Ale oni dalej marzą o Donbasie i Krymie.