Teraz tylko góra i nikt już nie odda akcji jedynie kółkowicze. A jak siẹ coś nowego wydaży przez wekẹd to w poniedziałek 4 z plusem i jedziemy z koksem do przodu.
Lepiej wskoczyć w inny pociąg bo ta spalinowka z Cypru już do remontu ,,byłeś kiedy na Cyprze to pojedź i zobacz ta spółka ma stoisko w markecie wynajęte i jeden chłop tam siedzi tak się robi biznes żaden Ukrainiec nie kupi akcji tej spółki tylko bananowy chłap
Teraz polskie spółki w natarciu to widać czas ukrow się kończy bo to puste spółki a kopalnia już w rękach ruskich to może być zatrzymanie notowań w każdej chwili Putin chce resztę odzyskać a tam stoi ta kopalnia gdzie wiadrami się wyciąga węgiel bo energii brak czy wy macie pojęcie jak tam się pracuje rusy w natarciu i rozejmu nie będzie zachód sponsoruje a Żeleński się mota i plecie głupoty ,rozsądnie odejść na czas z tego cypra
Putin chce swoje ziemię i wybić nazistów widzieliście tych żołnierzy że swastykami i banderowcow do ukry nie mam nic bo da i dobrzy ludzie ale przed wojna ukry mieli roszczenia do naszych ziem wschodnich aż do Rzeszowa dla dla przypomnienia
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/zapozna%C5%82em-si%C4%99-z-apelem-trumpa-putin-stawia-warunki-ukrainie/ar-AA1AW3xz?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=d9a582f94c4e4643be8f15040ab9c1c5&ei=17
W poniedziałek 4 z plusem i lecimy do góry korekta zakończona.
Po co piszesz bzdury, że Zelenski się mota. Nawet byś mu butów nie mógł czyścić. Ukraina bohatersko i heroicznie broni od 3 lat siebie i demokratycznej Europy przed barbarzyńską agresją Rosji. Co do wydmuszki CLE absolutna zgoda. Spekuła zrobiła podbitkę dla naiwniaków.
Obserwator, wydajesz się mi zwykłym człowieczkiem, który heroicznie wierzy mediom. Obudź się człowieku i zmężniej. TV to typowy manipulator emocji i wydarzeń. Nie wiesz w pełni jakie są zamiary teatru i aktorów. Usiądź, rozluźnij się i patrz co się będzie działo.
Utopił się po 4,50 i teraz ujada bo go ubrali i szuka naiwnych bo myślał że jak ostatnio będą dobre wieści i sprzeda.wyzej a tu kicha jest gorzej niż źle
Było widać na Podbitce ten sztuczny popychacz który miał za zadanie upychać kupinione 3,40 do ,3,60 mądry ten kto tego popychacza nakarmił i nie da się na takie coś ugrać
Rozsądny ty masz marzenia ścientej głowy. Widzẹ że ujadasz w każdym wątku obserwuje ciẹ od dłuższego czasu i niestety ale twoje wpisy siẹ nie sprawdzają podaj jeden przykład gdzie twoj wpis był pokrywającą siẹ przepowiednią z sytuacją na tej spółce. I tutaj jesteś tam gdzie Ferdkowe.
Widać zainteresowanie spółka drastycznie już maleje. Może jeden podryw jeszcze będzie ale nic pewnego. Ale ładnie się tu zarobiło. Piękne wspomnienia z ta spółką będą. Pozdrawiam i postarajcie się stracić jak naj mniej. Hehe bo skoro ja tyle zarobiłem to ktoś to musiał stracić
Kto nie ryzykuje szampana nie pije, Ameryka potrzebuje tych metali jak ryba wody, podpisanie umowy jest tylko kwestią czasu i wszyscy o tym wiedzą. Tylko że niektórzy marzą o kolejnym kółku, inaczej by tu nie siedzieli i tyle w temacie.
Ameryka czeka na najlepszy moment żeby siẹ wstrzelić z podpisem , ten moment jest właśnie teraz Trump z Putinem siẹ dogadał żeby Zieleńskiego pitrzymać troche w niepewności z zawieszeniem broni i Teraz Trump powie podpiszcie to i ja załatwie zawieszenie broni. Tak jest na sto procent skoro Trump powiedział że to była super rozmowa w Moskwie a jego wysłannicy nie uchylili rąbka tajemnicy tylko dla zmyły powiedzieli że to nie było tak super , wiẹc to jest gra pod najkożystniejsze warunki zawarcia umowy. Zobaczycie w tym tygodniu co siẹ stanie włączyć taktyczne myślenie i nie słuchać takich troli jak Rozsądny tutaj bẹdzie grubo grubo
Popaoraniec i naganiacz ruski już zabrał ta kopalnie ty nie rozumiesz że tu zawiecha notowań może być w każdej chwili ,,Putin teraz ciśnie Ukraińcy banderowcy uciekają z pola bitwy a on nagania bo chce wyjść z akcji ,,za tydzień obwód sumy zajmą i ostrzał Kijowa jak rzut kamieniem
Patrząc na mapę to kopalnie coal są dawno w rękach Rosjan tu nie ma żadnych informacji nic tu jest bitwa naganiaczy kto kogo wydyma a żaden nie zna żadnych faktów spółka dno i tyle i możliwe że już jej nie ma
Czytając te twoje wpisy to widzẹ że ty wszystko wiesz najlepiej a tak naprawdẹ to niesty muszẹ to napisaç publicznie że Er to nagon na spadki, może to jest bolesna prawda która jest prawdą
Przepraszam nie jestem nagonem ,zawsze pisze co zauwaze nie ma paliwa pod wzrosty wojna potrwa Putin weźmie co jego bo Żeleński to ściemniacz ciągle skacze jak pimpong i w ten sposób utraci o drugie 20 procent ziemi więcej a tramp bwdZie ciągle gadal to samo co o Grenlandia i Kanadzie też odklejony dokładnie
Wspomnisz moje słowa puki Żeleński będzie pokoju nie będzie polska pcha tam miliardy wciskają nam placioki ciemnotę w zamian nie mamy nic za pół roku Żeleński znowu będzie chciał karać Polskę że zboża nie bierzemy on tylko brać daj i daj on gada że kwestie terytorium później będziemy rozmawiać i nie odda bez tego Putin nigdy się nie zgodzi będzie ściemniał do trampa Putin to Putin a Żeleński mały pionek a nie wszyscy to mogą zrozumiec to moje poglądy wiem że mam rację ,,Putin i lawrow to stare kojoty
Nie unos się, to oznaka słabości albo braku dojrzałości emocjonalnej. Zdecydowanie widać, że brakuje Tobie profesjonalizmu w komunikacji międzyludzkiej. Essy