• Wydarzenie branżowe Autor: ~Brzoza [188.47.122.*]
    Jakie jest najbliższa duże wydarzenie branżowe, możliwa data premiery the alters
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~Ja [95.160.146.*]
    W dniach 14 - 16 marca 2025 XXX Międzynarodowe Targi Techniki Rolniczej i towarzysząca im wystawa dla branży przemysłu drzewnego zapowiadają się imponująco!
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~TieL [37.47.85.*]
    Idealne, żeby pokazać takie drewno jak Alters :-D. Ta gra będzie płytą nagronbą 11B, o ile w ogóle wyjdzie... bo zawsze można wywalić ją do kosza i zrobić odpis kilku lat brania grubych pensji
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~Gracz [83.28.136.*]
    Widać, że z rozrywką elektroniczną kojarzy ci się jedynie p*rnhub. Ale ok, nie musisz się silić na złośliwości. gra jest fajna, i na pewno sprzeda się całkiem dobrze. Ja kupię jeszcze przed premierą, bo lubię takie klimaty.
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~TieL [37.47.90.*]
    Zgadzam się z Tobą- sprzeda się dobrze, podczas gdy 11B potrzebuje naprawdę wielkiego hitu, którym The Alters (niestety) nie będzie. Życzę Ci długiego i przyjemnego grania oraz nie mierzenia innych swoją miarą- portal o którym wspomniałeś nigdy mnie nie rajcował, wolę ogarniać to w wersji live action i nieco bardziej przyjemnych oraz intymnych okolicznościach niż tam prezentują. Znać trzeba (człowiek nie żyje pod kamieniem), ale używać już niekoniecznie, czego i Tobie życzę
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~Buabua [94.172.207.*]
    GDC z San Francisco 17-21 Marca
    Nie no tak na serio, to ta spółka w kilka miesięcy z perły gamingu stała się podmiotem bardzo niestabilnym i nieobliczalnym.
    Frostpunk 2 się nie udał - trudno, każdemu noga może się podwinąć i może się czegoś nauczą.
    Ale ta dramatyczna komunikacja z akcjonariuszami, ciągłe przekładanie niby skończonego Alters, anulowanie największego projektu, który niby szedł dobrze, kiepskie wyniki sektora wydawniczego...
    Nagle posypało się to jak domek z kart i odbudowanie zaufania graczy i akcjonariuszy potrwa latami.
    Pewnie dlatego tak się trzęsą z wydaniem Alters, bo jak tu też będzie wtopa, to sytuacja stanie się już dramatyczna.
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~Qwerty [37.30.61.*]
    Ale skąd to twierdzenie, że Frostpunk się nie udał? Przecież i wyniki sprzedaży było OK, i opinie o grze. Co najwyżej oczekiwania były sztucznie zawyżone. To jest jak twierdzenie, że jakiś zespół piłkarski wygra 7 czy 8 zero, potem wygrywa 5 zero i się następnie twierdzi, że zawiedli.
    Oj jest wiele powodów, żeby twierdzić, że się nie udało.
    Porównaj np. oceny na steam:
    Frostpunk 1 - 92% pozytywne
    Frostpunk 2 - 76% pozytywne

Szybkie hotfixy po premierze, żeby walczyć o średnią ocen.
    Obecne miejsce na liście sprzedaży.
    Mocno zrewidowane w dół konsensusy odnośnie wyników spółki po premierze Frostpunk 2.
    Wreszcie przełożenie premiery Alters z zeszłego roku na nie wiadomo kiedy po negatywnej atmosferze jaka się wytworzyła, po tej premierze.
    Premiera nie była jakąś tragedią, ale chyba wszyscy (gracze, akcjonariusze i twórcy) liczyli na dużo więcej.
  • Re: Wydarzenie branżowe Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Jakbyś wiedział cokolwiek o gamedevie to byś rozumiał że te wszystkie niby tragiczne wydarzenia to norma w gamedevie. Ubisoft, EA, CDPR, ACTI nikogo nie omineły problemy, nawet największych. Robienie gier to nie składanie mebli, jak tego nie rozumiesz to szkoda twojego czasu tutaj :P
[x]
11BIT 0,40% 149,00 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.