Przychody ze sprzedaży: wzrost o 20.43% r/r Zysk ze sprzedaży: wzrost o 88.69% r/r Zysk operacyjny (EBIT): wzrost o 42.87% r/r EBITDA: wzrost o 33.08% r/r Zysk przed opodatkowaniem: wzrost o 210.54% r/r Zysk netto: wzrost o 792.08% r/r
Do tego nadużywanie prawa, w tym opcja zwrotu pieniędzy od Altusa w umowie kupna sprzedaży wyemitowanych akcji w razie anulacji lipnej emisji przez sąd, zainteresowanie prokuratury handlem krypto przez A.V. poprzez rachunek spółki akcyjnej Kernel, łapówki, wyprowadzanie majątku głównie ziemii, zaniżanie aktywów spółki. Wszystkie zabiegi, aby zaniżyć wycenę Kernela ze szkodą dla akcjonariuszy mniejszościowych.
Kiedyś pisałeś żebym się nie chwalił to. Ir pytaj jak głupek widzę że już na forum jajka opadły bardzo dobrze może trochę zmądrzejecie tyle razy wam tłumaczyłem że 28 to się sprzedaje to nie to wasz problem tyle razy wam mówiłem że wszytsko prócz kernela to nie Kernel wystrzelił do 29 tylko dlatego że cała Ukraina robiła setki procent to i tu januszkow ubrali kto widzi lub słucha mnie zrobił szybko kasę teraz możecie sobie tu siedzieć i czekać już nie raz mówiłem że na Kernel kazdy kto będzie chciał zdąży kupić jeśli pojawi się ku temu jakąś informacja więc no cóż życzę tych 100 czy tam.200 bo już teraz to nie wiem na ile gracie pewnie większość z was teraz oddała by z chęcią po 28 no coz ja czekam na konkretne spadki a te już niedługo tu może nawet jutro piątek tik tak
Śmiejesz się misio z tych co czekają na wezwanie a sam czekasz na spadki od października piszesz będzie 7,50 sorry ale szybciej będzie 30 niż 7,50. Zakładzik? Hehe
W maju kurs Kernela będzie ponad 30 zl. We wrześniu notowania po około 120-150 zl.
Prawdopodobieństwo takiego scenariusza jest przewidywalne, a więc bardzo wysokie.