• info ze spóki Autor: gaidin [85.221.255.*]
    zaciekawił Cie temat nie?

no własnie.... przydałoby się jakieś info ze spółki, bo cisza od paru miesięcy i kurs ani drgnie.

• Re: info ze spóki Autor: ~Verso [5.173.174.*]
    Zbieraj póki spekula się nie zleci. Ciiiicho
  • Re: info ze spóki Autor: gaidin [85.221.255.*]
    ja mam tego pokokarde w okolicach 20zł... ;)
  • Re: info ze spóki Autor: ~Misiu [37.47.243.*]
    Też siedzę i czekam , jak mogę coś podpowiedzieć to na RBW teraz będzie wysyp informacji począwszy od wtorku .
    Ale wejdź sobie na stronę RBW i zobacz żeby nie było że nagabuje
  • Re: info ze spóki Autor: ~Maciek [31.183.150.*]
    I pomyśleć, że w niezbyt odległej przeszłości ENT=RBW. I były głosy, że ENT pójdzie szybciej w górę. I zostałem z tym ENT jak Himilsbach z angielskim
  • Re: info ze spóki Autor: ~Trader [185.39.161.*]
    nie przejmuj się -nie tylko ty

ale idą dobre czasy Enter będzie rósł (nie chodzi mi o kurs a o firmę ogółem) a RBW przewiduje spadek przychodów przy (wyższej marży) w 2026r

na horyzoncie już widać 62 i 64 -opory które jak zostaną pokonane to powinniśmy atakować ATH

na razie nie ma co nastawiać się na trzy cyfry ale po wynikach rocznych i q1 -czyli w maju na pewno poleci aktualizacja rekomendacji BDM i może w końcu ruszy ta niedowartościowana spółka
  • Re: info ze spóki Autor: ~Karol [37.47.249.*]
    Problem Entera jest słaba komunikacja z akcjonariuszami , weź zobacz np na ten Rainbow w ciągu dwóch tygodni wyjdą 3 komunikaty ze spółki , nie wiem co będzie w 2026 ale na razie styczne mieli + 20 % więcej przychodu , w we wtorek badzzo ważne dane wychodzą odnoście wakacji .
    Jakby Enter pokazał co chwile jak im rośnie to też by szedł do góry , zobacz lotniska co miesiąc podają jakie mają rekordy i Enter powinien robić to samo
  • Re: info ze spóki Autor: gaidin [85.221.255.*]
    dokladnie - sam jak wybieralem w co zainwestowac w marcu 2020 wydawalo mi sie z enter jest pewniejszy.. i tak nadal uwazam ze ryzyko wtedy na RBW bylo znacznie wieksze. No i to ryzyko sie oplacilo...

Nie narzekam z enterem, widze jeszcze pare lat rozwoju, dywidenda była ok, ale jednak jakby poprawili komunikacje z inwestorami regularnymi komunikatami - chociazby o liczbie operacji lotniczyc wykonanych w danym miesiacu w porownaniu z rokiem poprzednim, to jakos by nakrecalo zaintersowanie. A tak... cisza i do maja pewnie nic sie nie wydarzy.
  • Re: info ze spóki Autor: ~Żółtydziób [193.25.251.*]
    Hę? W połowie grudnia kurs był w okolicach 52 pln... jak to nie drgnie? Toż to 17%
  • Re: info ze spóki Autor: ~Verso [31.183.185.*]
    Wynikami sami się obronią. Podsumuj 3 kwartały plus IV i wychodzi sporo większy zysk jak za 2023. A wakacje tuż tuż i tradycyjnie będzie kierunek UP
  • Re: info ze spóki Autor: ~Trader [185.67.70.*]
    pierwszy opór na 62 łatwo złamany :)
  • Re: info ze spóki Autor: ~Verso [5.173.198.*]
    Jest moc. Rainbow też
  • Re: info ze spóki Autor: ~Trader [185.39.161.*]
    teraz czas na 64 a później ATH

po cichutku powolutku wracamy do głównego trendu
  • Re: info ze spóki Autor: ~Verso [5.173.198.*]
    Usd tanieje, paliwo także, wspiera to zysk netto. Jest dobrze...
  • Re: info ze spóki Autor: ~nestor [109.73.65.*]
    cisza przed burza
[x]
ENTER 0,73% 55,50 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.