Też siedzę i czekam , jak mogę coś podpowiedzieć to na RBW teraz będzie wysyp informacji począwszy od wtorku .
Ale wejdź sobie na stronę RBW i zobacz żeby nie było że nagabuje
ale idą dobre czasy Enter będzie rósł (nie chodzi mi o kurs a o firmę ogółem) a RBW przewiduje spadek przychodów przy (wyższej marży) w 2026r
na horyzoncie już widać 62 i 64 -opory które jak zostaną pokonane to powinniśmy atakować ATH
na razie nie ma co nastawiać się na trzy cyfry ale po wynikach rocznych i q1 -czyli w maju na pewno poleci aktualizacja rekomendacji BDM i może w końcu ruszy ta niedowartościowana spółka
Problem Entera jest słaba komunikacja z akcjonariuszami , weź zobacz np na ten Rainbow w ciągu dwóch tygodni wyjdą 3 komunikaty ze spółki , nie wiem co będzie w 2026 ale na razie styczne mieli + 20 % więcej przychodu , w we wtorek badzzo ważne dane wychodzą odnoście wakacji .
Jakby Enter pokazał co chwile jak im rośnie to też by szedł do góry , zobacz lotniska co miesiąc podają jakie mają rekordy i Enter powinien robić to samo
dokladnie - sam jak wybieralem w co zainwestowac w marcu 2020 wydawalo mi sie z enter jest pewniejszy.. i tak nadal uwazam ze ryzyko wtedy na RBW bylo znacznie wieksze. No i to ryzyko sie oplacilo...
Nie narzekam z enterem, widze jeszcze pare lat rozwoju, dywidenda była ok, ale jednak jakby poprawili komunikacje z inwestorami regularnymi komunikatami - chociazby o liczbie operacji lotniczyc wykonanych w danym miesiacu w porownaniu z rokiem poprzednim, to jakos by nakrecalo zaintersowanie. A tak... cisza i do maja pewnie nic sie nie wydarzy.