Całe szczęście, że to przełożyli bo ten ostatni gameplay był tragiczny - doczytujące się tekstury, dziwne cienie i tragiczny ruch uliczny (jak można było wypuścić gameplay w którym auta sie zblokowały xD).
Podstawy są dla tego gry mocne, mam nadzieję że uda im się poprawić ww. + może podpiszą jakąś jedną, dwie marki.
A dzisiaj mamy dobry czas na zakupy bo dla spekulantów maj to jak koniec świata i będą uciekać w popłochu :))
Nurtuje mnie tylko jedna kwestia. Czy wiadomo coś na temat ewentualnych kar od wydawcy za przełożenie premiery?
No cóż nie dowieźli i tyle, nie oni pierwsi i nie ostatni, to co się dzieje dzisiaj i będzie się działo w najbliższym czasie to według mnie nieuzasadniona panika, która finalnie nie będzie miała dużego wpływu na sprzedaż. Co innego umowa z wydawcą, tu mnie trochę martwi jakie to będą kwoty, ale przesunięcie terminu o 2 miesiące to nie jest wcale tak dużo czasu
tyle że w tej szopie nic nigdy dobrze nie zrobili .potrafią zawalić WSZYSTKO kupili grę i ją zarżnęli !!!! .ale jaki prezes taka spółka bła ha ha ha ha .,kiedy zejdą z parkietu orkiestra już milczy !!!!
Plus przesunięcie premiery daje odpowiedź dlaczego WL i ogólnie marketing gry stał w miejscu. Sentyment jest okropny, ale według mnie, są tu solidne podstawy do wzrostów jeszcze przed premierą
Bo myślę, że wydawca na nich naciskał i chciał zarobic jakąś kasę do końca marca- gdzieś pisali/mówili, że okres rozliczenia roku u wydawcy to koniec marca
Oszukali i tyle . Nie lepiej było w styczniu napisać o premierze np 1 czerwca 2025 a dziś podać espi że jednej 26.3.2025 .
Te espi na giełdzie nic nie warte skoro do każdego możesz zrobić adnotację
Tak racja . Z każdej strony człowiek dostaje w d. nawet tutaj , a szczególnie to tutaj. Ale przykład idzie z góry. A skoro nie żyjemy w Pansywie prawa to wolna A..a i można robić z ludzi i….w . Choćby nawet kurs wskoczył na poziom 10 to nie o to tu chodzi .