• Pozytywne informacje Autor: ~VEGE [185.152.123.*]
    Całe szczęście, że to przełożyli bo ten ostatni gameplay był tragiczny - doczytujące się tekstury, dziwne cienie i tragiczny ruch uliczny (jak można było wypuścić gameplay w którym auta sie zblokowały xD).

Podstawy są dla tego gry mocne, mam nadzieję że uda im się poprawić ww. + może podpiszą jakąś jedną, dwie marki.

A dzisiaj mamy dobry czas na zakupy bo dla spekulantów maj to jak koniec świata i będą uciekać w popłochu :))

Nurtuje mnie tylko jedna kwestia. Czy wiadomo coś na temat ewentualnych kar od wydawcy za przełożenie premiery?

Pozdrooo
  • Tragikomedia Autor: ~Mat [37.30.28.*]
    Coś potrafią zrobić żeby tego nie musieć przesuwać ?? Robinie ludzi w konia i tyle
  • Re: Tragikomedia Autor: ~VEGE [185.152.123.*]
    No cóż nie dowieźli i tyle, nie oni pierwsi i nie ostatni, to co się dzieje dzisiaj i będzie się działo w najbliższym czasie to według mnie nieuzasadniona panika, która finalnie nie będzie miała dużego wpływu na sprzedaż. Co innego umowa z wydawcą, tu mnie trochę martwi jakie to będą kwoty, ale przesunięcie terminu o 2 miesiące to nie jest wcale tak dużo czasu
  • Re: Tragikomedia Autor: ~sssss [78.11.193.*]
    tyle że w tej szopie nic nigdy dobrze nie zrobili .potrafią zawalić WSZYSTKO kupili grę i ją zarżnęli !!!! .ale jaki prezes taka spółka bła ha ha ha ha .,kiedy zejdą z parkietu orkiestra już milczy !!!!
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~VEGE [185.152.123.*]
    Plus przesunięcie premiery daje odpowiedź dlaczego WL i ogólnie marketing gry stał w miejscu. Sentyment jest okropny, ale według mnie, są tu solidne podstawy do wzrostów jeszcze przed premierą
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Darek [109.243.130.*]
    To po co podawali w styczniu na marzec skoro wcześniej mówili że spring. Spring trwa do 20czerwca
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Slam [31.61.250.*]
    Bo myślę, że wydawca na nich naciskał i chciał zarobic jakąś kasę do końca marca- gdzieś pisali/mówili, że okres rozliczenia roku u wydawcy to koniec marca
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Mat [37.30.28.*]
    Porażka i tyle . Po co sobie to w ogóle tłumaczycie . Zakpili w ludzi po raz kolejny
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Darek [109.243.130.*]
    No dokładnie wcześniej było że wiosna. Wiosna trwa do czerwca. Jak nie byli pewni to po co w styczniu podawali na marzec.
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Oszukali i tyle . Nie lepiej było w styczniu napisać o premierze np 1 czerwca 2025 a dziś podać espi że jednej 26.3.2025 .
    Te espi na giełdzie nic nie warte skoro do każdego możesz zrobić adnotację
  • Re: Pozytywne informacje Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Mat,

szulernia Ciebie, nas, rozgrywa.
    Oni tu mają kilka poziomów zagrywek.
    Przynajmniej w tym gamingu są dobrzy.

To już coś. Może kiedyś zrobią symulator cwaniaka?
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Tak racja . Z każdej strony człowiek dostaje w d. nawet tutaj , a szczególnie to tutaj. Ale przykład idzie z góry. A skoro nie żyjemy w Pansywie prawa to wolna A..a i można robić z ludzi i….w . Choćby nawet kurs wskoczył na poziom 10 to nie o to tu chodzi .
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~CesarzTroli [5.184.252.*]
    mam już tytuł roboczy "Grand trade hochsztapler simulator", prezes czytasz to? zastanówcie się nad tym ale 10 proc ze sprzedaży dla nas za pomysł
  • Re: Pozytywne informacje Autor: aczuk [178.215.207.*]
    XD hahaha, uśmiałem się!
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~VEGE [46.171.243.*]
    Mówiłem, że tu będzie dobrze. Aczuk i Cesarz proszę się uderzyć w pierś :PP
  • Re: Pozytywne informacje Autor: ~Niekumaty [155.140.133.*]
    CesarzTroli to już na pewno sprzedał, bo rośnie :D
[x]
GAMFACTOR 0,53% 7,52 2025-10-10 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać