Szanowny, tor , klecha okazał się cwańszy niż wszyscy sądzili. W piątek kupił poniżej 12 a dziś dokupił 20k po 12,24. Dał duże zlecenia poniżej 12. Sądzę, że takich cwaniaków jest dużo więcej. Co sądzisz o kursie.? Pozdrawiam
Arskiozan-niestety nie wiem , skad do spraw koscioła przykleiła sie historia o jakiejs biednej koscielnej myszy .To , ze była biedna ,bo żle wybrała miejsce zaokretowania,bo raczej w kosciele nikt posilkow nie spozywa.Wszystkim wiadomo ,ze tam Pasterz strzyze swe owieczki ,obiecując im jescze od czasow faraonow zycie wieczne po smierciNalezy pamietac, ze i tu konkurencja jest wielka i zapewne tylko najbardziej wybitni mówcy sa w stanie przekuc prostą obiecanke w szelest swierzego papieruA dalej do cudu droga jest prosta ,tylko nie kazdy z nas, z racji swej miernosci mogł to zauwazyc Desperackie dzisiejsze i wczesniejsze zakupy Wielebnego zapewne wysraszyły tego w czyjej głowie zrodził sie ten iscie diabelski plan wyleszczenia drobnicy - tak oto powstrzymane zostały dalsze spadki Zamiast wiec byc wdzieczny naszemu Plebanowi ty prostacko nazwałes Go 'klechą' i nie wspomne, ze nawet 'cwaniaczkiem Jesli mnie dobrze zrozumiałes, to duzo wina musisz przyniesc tej zacnej osobie a grzechy Twoje beda odpuszczone A jak wiesz, na giełdziejednym z glównych grzechow jest grzech zachlanności rozumiany jako szybki zysk z inwestycji A tu przeciez trzeba tylko pokory
A napewno jes tu bardzo duzo swiezego papieru do zarobienia lecz zeby cud sie zdazył potrzeny jest czas na przepłyniecie akcji do nowego ukladu przyciagania
Szanowny , tor , zawstydziłeś mnie. Biegiem wracam do trzódki Wielebnego z odpowiednim darem . Wielebny daje zlecenia kupna na granicy 12 ,a przez to blokuje spadki. Żeby przejść Wielebnego grający na spadki koleś musi poświęcić ok 50k., albo skupować na wyższych poziomach. Pozdrawiam
Arskiozan widać ,ze w zyciu przeszedłes rozne sytuacje i potrafisz prawidłowo reagowac na sygnały,ktore docieraja do Twojej osoby z zewnątrz.Powiem nawet ,ze zazdroszcze Tobie tej komitywy ,ktorą posiadasz,bo dzisiaj bardzo ciezko znalesc ludzi zdolnych łączyc zamiłowanie do wina z otwartoscią dysputy .Juz nawet mam żal do życia, ze mieszkam od Was zbyt daleko ,bo tu na wschodzie czesto chlają samogoni wiadomo,ze jesli jakas debata wyniknie to nad ranem nikt nic nie pamieta. Prosze przekaż pozdrowienia Wielebnemu a napewno wesprze nas mdlitwą