A co ma być ? Wszyscy czekaja na konkretne info bodajże od 2-3lat i tyle. Doczekamy się jakiegoś ? czy może znowu TYLKO list intencyjny..... to wie tylko zarząd.
ja mam wrazenie ze w spolece nie ma chetnych do realnej pracy koncepcyjnej i strategicznej a nawet powiem wiecej nie ma chetnych by cos obiecywac rynkowi. W obecnych czasach i sentymencie wojennym same listy intencyjne, wywiady opowiesci dziwnej tresci np. drony sterowane ai, jakies poboczne sprawy wyposazeniowe, naprawcze spowodowalyby mocny wzrost kursu. Nadal fundamenty nie byly by lepsze ale widac by bylo intencje. Na obecna chwile ja nie widze fundamentow, widze emisje, rozwodnienie, brak plynnosci, jakies serwisy sprzedtu wojskowego ktore sobie ida- jak na obecne czasy to mocno niemarawo. Nie czuje zeby duzym akcjonariuszom czy zarzadowi zalezalo zeby w spolce i na spolce (czyli na kursie) cos sie dzialo. Jednoczesnie nie widac tez skupu waloru przez jakies wieksze podmioty jak to bylo widoczne np na lubawie a obecnie na mirbudzie.