Z kasy to wyleczyli leszczy na jakiś spółkach z new connect z ujemnymi kapitałami. Tu póki jest kasa na spółce to obrót będzie i wzrosty prędzej czy później też.
Powiem tak. Gdyby bank pożyczył mi 4x14.000.000=56 baniek to sam bym zrobił wezwanie po 4 zł. Na SAMEJ GOTÓWCE W KASIE byłbym 14 baniek do przodu. Pozostałe aktywa wycenione na 27 baniek mógłbym nawet sprzedać za połowę ceny.
tu od wyroku i od zjazdu z 8 nic się nie wydarzyło. Sam sobie odpowiedz czy liczysz na jakiś wystrzał ? brak iskry żeby ktokolwiek to brał bo i po co. kolarze w tym i ja biorą na zrzutach i odddajemy po 0,20 groszy up jak się uda. Taka spółka tu długggggggo się nic nie zmieni ,rynek nie bierze takich spółek pod spekulacje choć C/WK daje temu powód. Masz swój rozum decydujesz sam
tu wszystko może się zdążyć, ale najważniejsze, że mają pieniądze. Myślę i czekam na taki moment, że znajdzie się ktoś i je wyciągnie, albo może będą mieli farta i dobrze zainwestują, np. w IPO jakiejś fajnej spółki albo w wojskowe biznesy zobaczymy.