Potwierdzę, masz rację. Wkrótce będzie kilkudniowy zrzut do ceny bazowej. Jedyna różnica co do poprzedniej pompki to fakt w miarę wysokich jak na pinokiową firmę obrotów. Poza tym standardzik
Czy takie duże obroty? 20.11 były ogromne a następnego dnia zjazd, kurs wtedy fajnie rósł:) ja czuję że tutaj partnering to będzie kicha. Widać jak falkieri miało być rewelacyjne a skończyło się z świetnym tangiem, który nie umie rozpocząć badań 3 fazy, ja czuję że tam o coś innego się rozchodzi a konkretnie o jakieś patenty johnsona, dlatego to jest projekt utopiony. Pinokio mówi o 2 spółkach w zaawansowanych rozmowach czyli pewnie w 1 są zaawansowane a w drugiej średnie rozmowy, UPFRONT mówił że mnożymy razy kilka wcześniejsze założenia, czyli wywindował prognozę UPFRONT na setki milionów, ja czuję ze będzie w granicach 60 mln USD max. Zobaczymy jak się zestarzeje
Chyba, że pomyliłeś całkowitą wartość transakcji z upfrontem - ale w takim razie tym bardziej nie powinieneś się wypowiadać. Zamiast słuchać znafców tematu, polecam obejrzeć ostatnie konferencje. Jest tylko sto-parę oglądnięć ostatniej.i zastanawiam się czy rzeczywiście jest nas tak mało, czy po prostu tacy inwestorzy są tutaj. Miłej niedzieli.
Pisze jakie są oczekiwania wobec UPFRONT wytworzone przez pana MW, który w samym biodollar mówił o rzędach 300 mln USD, mnożąc x kilka, wątpię że proporcjonalnie będzie rósł UPFRONT i biodollar x kilka z uwagi na chociażby sprzedaż cobenfy i jak zachował się kurs bristol po przejęciu karuny. szacuje że mówiąc x kilka, że wzrośnie dużo mocniej UPFRONT a biodollar słabiej, a nie według takiego rozstawu samego rozstaw -3 rośnie UPFRONT to 3x cały projekt. Konferencje jeżeli oglądasz to radzę obejrzeć nie ta, a najlepiej poprzednie z ostatnich lat, wtedy okaże się że wszystkie wypowiedzi nie mają się jak do rzeczywistości. Już przytaczałem opowieści czy plany komercjalizacji z lat ubiegłych i to nijak się pokryło to czemu teraz miałoby być inaczej ?
Przepraszam nie kilkukrotnie a "Typowa wartość tego rodzaju projektu była wcześniej oceniana na 20 mln USD upfront payment i około 200-300 mln USD w tzw. biodollars value. Po opublikowanych wynikach uważamy, że nasze oczekiwania powinny być kilkanaście razy wyższe," powiedział Wieczorek na konferencji., czyli ijak pisalem, setki milionów UPFRONT
Błąd mój ranek, przyznaje się do błędu pomyłka w kilkukrotnie na kilkunastokrotnie, rozum mówił kilkunastokrotnie w historii ale coś się zawalilem mułem
I jego wypowiedź również
Typowa wartość tego rodzaju projektu była wcześniej oceniana na 20 mln USD upfront payment i około 200-300 mln USD w tzw. biodollars value. Po opublikowanych wynikach uważamy, że nasze oczekiwania powinny być kilkanaście razy wyższe," powiedział Wieczorek na konferencji.
Raz mówi kilkukrotnie raz kilkunastokrotnie, a wy słuchacie konferencji i myślicie że dowiecie się czegoś merytorycznego, od początku spółki miało być mega a jest kubek
Typowe w branży jest sprzedaż takiego projektu za paręnaście milionów dolarów upfrontu i 200+ milionów w tzw. biodolarach osiąganych za osiągniecie kamieni milowych. Więc z tą siłą wyników klinicznych, które teraz mamy, my co najmniej mnożymy to razy kilka i to jest dla nas dzisiaj punkt wyjścia – powiedział na konferencji prezes Maciej Wieczorek, pytany o możliwe finansowe aspekty komercjalizacji CPL’36