• Uwaga,uwaga Autor: ~Jo [83.21.132.*]
    Tu założyłem wątek dla klubu płaczek, róbcie hejtowe wpisy bez hamulców, zapraszam
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~kim_jon_ill [31.61.166.*]
    To ja zacznę. Przy 13 zł naganiałem na spadki, zamiast kupować. Pisałem, jaka to spółka zła i że niedługo kurs spadnie poniżej 10 zł. Oj, jak się zdziwiłem, gdy w kilka dni zrobiło ponad 100% wzrostu i od tego czasu nie spadło. Była to dla mnie niezła nauka, że lepiej inwestować z głowa, a nie bawić się w bezmyślne hejtowanie. Pozdrawiam akcjonariuszy i przepraszam!
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~Masakracja [5.173.243.*]
    To ja również opowiem historyjkę. W 2021 kupowałem po 51 zł jak prezes obiecywał że 3 faza esketaminy wystartuje w 2021 w we z partnerem, że emisji nie będzie przed partneringiem a same wyniki są przełomowe jak u Johnson i Johnson, skończyło się że przez 4 lata kurs nawet nie jest w połowie tego co kupowałem a same badania dalej nie wystartowały, poza tym przeleciała mi hossa życia.(Historia wymyślona ale z faktami nie jak wyżej kocopoly)
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~jojne [31.61.246.*]
    Teraz już wiem komu sprzedałem po 51pln w 2021
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Czego nie rozumiecie w napisie historia wymyślona? IQ wiem że niskie ale nie sądziłem że aż tak
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~endru [178.73.39.*]
    Dnia 2025-03-07 o godz. 12:36 ~Masakracja napisał(a):
    > To ja również opowiem historyjkę. W 2021 kupowałem po 51 zł jak prezes obiecywał że 3 faza esketaminy wystartuje w 2021 w we z partnerem, że emisji nie będzie przed partneringiem a same wyniki są przełomowe jak u Johnson i Johnson, skończyło się że przez 4 lata kurs nawet nie jest w połowie tego co kupowałem a same badania dalej nie wystartowały, poza tym przeleciała mi hossa życia.(Historia wymyślona ale z faktami nie jak wyżej kocopoly)

To ja naganiałem przy 50 xD
    btw serio się żalisz na bankierze? :D
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~Groteska [31.61.165.*]
    Ja także chciałbym przeprosić. Wszyscy wiemy, co wypisywałem niedawno na forum...zamiast kupować akcje za 13 zł sztuka. Kilka miesięcy i mógłbym sprzedać z zyskiem 120%...nie wiem, co mi strzeliło do głowy z tym pisaniem. Zaślepiła mnie chyba złość na spółkę, a może nie nadaję się na giełdę. Smutno mi :(
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~Jan [178.42.63.*]
    A ja trzymam od 14 o wiele razy był żal że nie sprzedałem po 16 potem 18 no i oczywiście 30 up ale znów jest nadzieja na więcej niż 32 . Ciśnienie było w środę gdy z 27.5-28 spadło na 25 szkoda ale dwa dni i mamy 28,5 i nadzieję na więcej a ryzykowałem 70 i nie mam na myśli sztuk
  • Re: Uwaga,uwaga Autor: ~Bartek [31.61.165.*]
    Ja się zgłaszam do wątku hejterskiego, ale tylko częściowo. Na dołkach naganiałem na spadki, ale sam kupowałem jak szalony. Ostatnio spuściłem 10k papiera po 28 zł, ale mam tego jeszcze dużo : )
[x]
CLNPHARMA 2,70% 22,80 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.