To ja zacznę. Przy 13 zł naganiałem na spadki, zamiast kupować. Pisałem, jaka to spółka zła i że niedługo kurs spadnie poniżej 10 zł. Oj, jak się zdziwiłem, gdy w kilka dni zrobiło ponad 100% wzrostu i od tego czasu nie spadło. Była to dla mnie niezła nauka, że lepiej inwestować z głowa, a nie bawić się w bezmyślne hejtowanie. Pozdrawiam akcjonariuszy i przepraszam!
To ja również opowiem historyjkę. W 2021 kupowałem po 51 zł jak prezes obiecywał że 3 faza esketaminy wystartuje w 2021 w we z partnerem, że emisji nie będzie przed partneringiem a same wyniki są przełomowe jak u Johnson i Johnson, skończyło się że przez 4 lata kurs nawet nie jest w połowie tego co kupowałem a same badania dalej nie wystartowały, poza tym przeleciała mi hossa życia.(Historia wymyślona ale z faktami nie jak wyżej kocopoly)
Dnia 2025-03-07 o godz. 12:36 ~Masakracja napisał(a): > To ja również opowiem historyjkę. W 2021 kupowałem po 51 zł jak prezes obiecywał że 3 faza esketaminy wystartuje w 2021 w we z partnerem, że emisji nie będzie przed partneringiem a same wyniki są przełomowe jak u Johnson i Johnson, skończyło się że przez 4 lata kurs nawet nie jest w połowie tego co kupowałem a same badania dalej nie wystartowały, poza tym przeleciała mi hossa życia.(Historia wymyślona ale z faktami nie jak wyżej kocopoly)
To ja naganiałem przy 50 xD btw serio się żalisz na bankierze? :D
Ja także chciałbym przeprosić. Wszyscy wiemy, co wypisywałem niedawno na forum...zamiast kupować akcje za 13 zł sztuka. Kilka miesięcy i mógłbym sprzedać z zyskiem 120%...nie wiem, co mi strzeliło do głowy z tym pisaniem. Zaślepiła mnie chyba złość na spółkę, a może nie nadaję się na giełdę. Smutno mi :(
A ja trzymam od 14 o wiele razy był żal że nie sprzedałem po 16 potem 18 no i oczywiście 30 up ale znów jest nadzieja na więcej niż 32 . Ciśnienie było w środę gdy z 27.5-28 spadło na 25 szkoda ale dwa dni i mamy 28,5 i nadzieję na więcej a ryzykowałem 70 i nie mam na myśli sztuk
Ja się zgłaszam do wątku hejterskiego, ale tylko częściowo. Na dołkach naganiałem na spadki, ale sam kupowałem jak szalony. Ostatnio spuściłem 10k papiera po 28 zł, ale mam tego jeszcze dużo : )