• Porównanie Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [31.61.241.*]
    Według mnie, to tutaj można będzie zrobić taki biznes, jak ktoś kto kupił wypożyczalnie DVD w 2000 roku :D Widzę pewne analogie :)
  • Re: Porównanie Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [31.61.241.*]
    A w 2005 jak firma przynosiła cob treść mniejszy zysk i wszyscy mi mówili, żeby lepiej sprzedał to uparcie twierdził, że nie ma strachu, wszystko będzie dobrze, bo wprawdzie DVD się kończy, ale właśnie wprowadził Blue Ray :D Ktoś jeszcze widzi podobieństwo? :)
  • Re: Porównanie Autor: ~Biały [109.231.53.*]
    Prowadziłeś kiedyś firmę?
  • Re: Porównanie Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [83.11.191.*]
    Ty tak na serio? :D
  • Re: Porównanie Autor: ~takmyślę [89.64.88.*]
    tak sie składa ze ja miałem wypozyczalnie i uwierz mi ze duzo pózniej juz w latach po 2010 r miałem jeszcze firme z pelna ksiegowoscia która sprzedałem 3-ce dzieci kupiłem domy w ok W-wy i to tej nie biednej, a sam jestem na emeryturze - dało się? dało a od wypozyczalni zacząłem :-) To ze cos się kończy to nie znaczy ze czegoś innego nie zaczniesz
  • Re: Porównanie Autor: ~Biały [109.231.53.*]
    Tak, niewątpliwie zarząd nie wie co robi.
    To że mają kilka patentów na terenie USA to tylko taki kaprys.
  • Re: Porównanie Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [31.61.242.*]
    W 2010 sprzedałeś komuś wypożyczalnia DVD? :D Szacunek się Ciebie , współczuję kupującemu
  • Re: Porównanie Autor: ~takmyślę [89.64.88.*]
    kupujący kupił dobra firmę przynoszącą dobre dochody i nie była to juz wypozyczalnia firma jest do dzis ciut zmieniona a własciciele nadal zadowoleni i ja tez bo nie poszło to na marne
  • Re: Porównanie Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [83.11.191.*]
    W takim razie Twoja opowieść jest w żaden sposób nie powiązana z tym co napisałem :D Ja opisałem hipotetyczną sytuację zakupu wypożyczalni, a Ty że sprzedałeś komuś firmę, która w momencie sprzedaży wcale wypożyczalnią nie była :) Rozumiem, że chciałeś się pochwalić, że kupiłeś dzieciom dom w jakimś drogim miejscu i ogólnie to jest super. Ok, rozumiem, gratuluję.
[x]
TEXT -3,47% 45,10 2025-11-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.