Jaki popyt? Ile czasu jeszcze musi upłynąć żebyście się ludzie połapali jak to działa?
Emisja jest na koncie spółki a nowe akcje na kontach naiwnych akcjonariuszy, którzy myślą że to już za chwilę będzie umowa i dołek.
Uśrednianie strat to jest złym pomysłem.
Dokładnie tak - emisja akcji po 9zl plus te brane po 0.01zl to średnia 4-5zl także może spadać jeszcze i spadać. Ja będę uśredniał ale właśnie przy 4zl no chyba że zrobią tam kolejną emisję :)
Ale fajnie :)
A i jeszcze jedno…. Te pieniądze z emisji które trafiły do spółki wracają do inwestorów w postaci pensji premii itd :) Koło się zamyka czyli pięknie rolują małych akcjonariuszy :)
Takie problemy były na ryvu, a tu jest większe ryzyko bo leczą ludzi chorych na raka po kilku chemioterapiach, zwłóknienie sprawdzali na zdrowych ochotnikach.. problemów może być wiele
I po co popisujesz się że taki jesteś zdolny i obserwujesz zachowanie na karnecie ? Coś ci to daje ? Graj i skup się na swojej robocie :)
No w sumie chyba że robota opiera się na pisaniu postów do forumowiczów :)
Ale w co ty chcesz tu grać?
Tutaj od dwóch lat gra się tylko w wyprzedaż akcji leszczom, którzy co kwartał nęcenie są przez zarząd tym samym artykułem w parkiecie pt. „ FIRST in class już wkrótce”.
No to nie graj. Zamknij forum nie wchodź - po co interesujesz się spółką skoro już wiesz że będzie tylko spadało?
Z jednej strony masz oczywiście rację bo już przy kilkudziesięciu złotych Pan Michał Solowow mówił że akcjonariusze będą zadowoleni z posiadanych akcji, a jak jest każdy widzi. I to co piszesz o mamieniu jest też racją, ale nie ma co biadolić trochę akcji warto mieć bo różnie może być i tyle. I albo kaplica albo bogactwo :) Taki rzut kostką jak ktoś lubi hazard :)
Został wybity dołek z marca 2020 roku bez żadnej reakcji.
Poniżej nie ma żadnej strefy, jest tylko odchłań. Nikt nie ma powodu żeby bronić kursu bo nikt nie ma zamiaru wydać pieniędzy na akcje, których wartość księgowa może okazać się na koniec roku 70% niższa od dzisiaj.
Tu wszystko wisi na wynikach badań, których już nie da się przeciągać w nieskończoność bo dotacji nie ma, dzięki którym można było się bujać. Nadszedł czas w końcu na sprawdzam. Jak widać po kursie jak to mówi Trump - nie mają mocnych kart.
Odwoływanie się do psychiki i udowadnianie sobie siły jest domeną niedoświadczonych indywidualnych inwestorów, którzy mieszają pojęcia z dziedziny finansów i rachunkowości z poziomem testosteronu we własnych genitaliach.
:))
W porządku też mnie to zaskoczyło, ale na stronie jest jakiś pakiet dla mężczyzn a wiadomo że tu sami mężczyźni to i ja zacząłem czytać i tam jest właśnie taki testosteron :) No ale jak już ustaliliśmy mogę zmienić pakiet na mniejszy :)