• Korekta stała się faktem - acz Autor: arkadiusztoja [217.96.128.*]
    acz nie wiadomo ile potrwa i to jest zgadawanka dla tych co maja farta
  • Re: Korekta stała się faktem - acz Autor: newconnect [88.156.142.*]
    Obroty śmieszne, będzie rosło na większym wolumenie zakładam.
  • Re: Korekta stała się faktem - acz Autor: arkadiusztoja [217.96.128.*]
    Wszystko odkupiłem po 23,14 czyli praktycznie na terazniejszym dołku acz nie mam pojęcia jak rynek zareaguje na dzisiejsze wahania giełd światowych. O ile nie będzie sztucznego przewalania akcji to jest szansa że obronimi dzisiejsze minima. Co do spotkania na szczycie to vzekamy na następne które potoczy się ciut inaczej bo wywiadownie zrobią swoję i dowiedzą się co kto komu obiecał. Prezydent Ukrainy zrobił dobrą robotę moim zdaniem pod wieloma względami i o dziwo udało mu się wyjść z tego spotkania jako wygranemu acz w wojnie gdzie gina Ludzie nie ma wygranych.Pewnie nastepne spotkanie za tydzień i ja bym si espodziewał większych ruchów w piątek np.
  • Re: Korekta stała się faktem - acz Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Po pierwsze. Miał być spadek o 5% nagonie. Po drugie, po 23,14 poszło dziś lekko ponad 200 akcji. Krezus z ciebie. Na 200 akcjach robisz kółka po 20 groszy i się tym chwalisz na forum? Żenada. Zainwestuj jakieś pieniądze, to pogadamy.
    Jak widać spadku o 4-5 % nie było co widział każdy :) na górce sprzedałem trochę akcji dla zabawy żeby nudów nie było i wpadło kilka groszy. Akcji po tej cenie było dokładnie 260 co może też sobie każdy sprawdzić :) Na tych poziomach cenowych gram groszówkami żeby sprawdzać moje teorie ( teorie tylko mozesz sprawdzić w praktyce ) liczyłem na większy spadek i wcześniej i dziś ale rynek okazał się silny i szybko odkupiłem z zarobkiem ( i chyba o to chodzi na giełdzie _ zarabiać i sprawdzać swoje teorie realną gotówką i realnymi akcjami. Bym musiał mieć pusto w głowie żeby po tych informacjach i przy hossie sprzedawać jakieś większe ilości Asbisu :) poczekam na dużo większe poziomy i skasuję dywidendę z całego portfela akcyjnego Asbisu.
    Od 27 lutego gdy pisałem post o -4-5 % kurs spadł o 3 % ( minimalne notowanie ) takze coś tam trafiłem acz ani nie w czasie ani nie wielkościowo - mówiąc innymi słowy - trafiłem korektę o której nawet nikt nie myślał i zagrałem na nią odnosząc jakiś tam sukces.
[x]
ASBIS 0,00% 44,30 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.