Miało się tak porobić, to się porobiło, ktoś na tym zarobił i sprzedał. A tutaj cisza, obroty takie, ze w warzywniaku na osiedlu maja większe... jakiś pakiet na 60tys akcji ustawiony na 1.45zł i potem nic aż do 2.20zł, chociaż tam to taki mały batonik stoi na 33tyś akcji... a potem... to juz do 16zł nic sie nie dzieje
Rynek jest ustabilizowany. Na razie nie ma pod co rosnąć. Ale niebawem zacznie się marketing i maszyna ruszy. I tak już jesteśmy na poziomie wyżej, niż 1,20.
Przy obecnych wolumenach 50tys sztuk to baton. Mocne wolumeny na dziennej świecy, to na tej spółce 600tys sztuk i więcej. Wtedy można mówić o mocnym ruchu w górę lub dół.
Dokładnie tak, aktualne wolumeny są tak niskie, że nawet 10tyś można nazwać batonem. Mam nadzieję, że sytuacja zmieni się na lepsze jak przejdziemy na rynek główny i że wtedy batoniki 50tyś będą rozbierane w kilka minut. Czego i Wam życzę :)
Osobiście uwazam ze to nie wiele zmieni, sa spółki z naszego sektora ktore przeszły na glowny i maja mozerny obrot a kurs spadł. Liczy sie tylko sukces gry
Pisałem właśnie bardziej w tym kontekście, że jak CS okaże sie sukcesem, po którym spodziewam się dalszych sukcesów, to znajdzie się może duży inwestor i to nie jeden, który ruszy ten kurs wyżej
Ja wierzę w sukces gry. I Ty chyba też, skoro tu jesteś od GR1. A poza tym akcje będą tym droższe, im bliżej premiery. A w okolicach premiery i tak będzie dystrybucja, czyli skonsumowanie zysku pod premierę. Kwestia otwarta to do ilu dojdzie. Przypomnę, że GR2 nie był super przyjęty przez społeczność graczy. Nie było dużej wishlisty, a cena poszła z 1pln na ponad 4pln. I to przy odgrzewanym kotleciku. Zatem będzie dobrze.
Zdecydowanie wierze, jestem tu jednym z najstarszych stażem. Akcje kupiłem i kupuje latami, jak pisalem wczesniej nie jestem traderem tylko wierze w ta spółkę i dosłownie dwa razy dala mi duzo zarobic, licze na 3 raz :)
Także na pokładzie od czasów GR1.... akumuluje jeszcze nie sprzedałem.... też się kupiłem na tym, że myślałem iż po jedynce będzie stabilny wzrost w górę.... no ale trudno, czekam i wyczekam nowego ATH