• Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Jazi [94.40.47.*]
    Niezły zrzut kolego. 20k akcji o 16.44. Czemu tak późno? Czyżby po to żeby nikt z zewnątrz nie dobrał po niższej cenie? Wygląda to na ustawkę. Albo ktoś ma baaaardzo gruby portfel i wywołuje panikę na siłę. Ja może nie po tyle na raz ale i tak zbieram kawałki tych prezentów.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Please [31.0.60.*]
    Zdecydowanie sie zgadzam z Tobą. Proponowałem dzis batona na S to nie ma chętnych, ale to już nie ta faza żeby blokować wzrosty. Każda akcja na wagę złota, typowe z wora do wora i w dół, aż bojaźliwi oddadzą.
  • Re: ODP Autor: ~GrubyLoLo [37.248.225.*]
    Słabi się wyłamują, czyli czas ruszyć na zakupy. Yes,yes, yes !
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.23.*]
    Fundusz Jazi, fundusz. Ten kto oddaje w panice jest nowicjuszem. Ale niestety w każdej dziedzinie istnieje prawo dżungli i słabi psychicznie są pożarci.

Nie ukrywam zepsuło mi to wieczór.
    Dokupowałem na 2,20/2,40 a tu taki sztuczny zrzut, w którym można było się jeszcze lepiej naładować.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Jazi [94.40.47.*]
    Mi nie zepsuło wieczoru. To że robi to tak agresywnie oznacza że zostało już niewiele czasu.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Jazi [94.40.47.*]
    Zastanawiam mnie też jedna rzecz. Nie zauważyłem wideł na zrzucie o 24 procent. Poza tym może uda się dokupić jutro. Zaraz po zrzucie na stronie kupna nadal wisiało 2.05. Potem panikarze coś rzucili ale zostało 5 minut tylko. Ja śpię spokojnie i zbliżam się do magicznego punktu
    Pamiętaj że w od zysku musisz odprowadzić podatek. Więc przed końcem roku trzeba będzie trochę odsprzedać. Przynajmniej ja tak będę misiał zrobić.
    Jeszcze pójdzie niżej i dlatego nie było widełek. Spodziewam się ich jutro.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Beti [46.205.202.*]
    Mi też nie jest do śmiechu :(
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Jazi [5.173.233.*]
    No nie powiem ze się cieszę ale myślę że to tylko przejściowe turbulencje. Myślę że szefowie również kiszenie się na tych poziomach odbierają negatywnie. Znamienne jest natomiast to że te zawirowania powoduje jeden podmiot waląc w lewo duży pakiet. Paradoksalnie gdyby wektor tej transakcji był odwrócony byli byśmy już w okolicach 3 zł. I prędzej czy później to się wydarzy. Przyjdzie informacja o produkcji o takie pakieciki będą latać aż miło. Teraz to taktyczne zagranie. Wystarczy sprawdzić ilość zleceń i wielkość wolumenu i ....sru. kurs uwalony za lekko ponad 30 tyz zł. Pewnie się kozak obkupi jutro od wystraszonych. Ja się do niego co nieco podłączę i sobie poczekamy. Wolum3n ofert jest prawdziwy bo nie da się zrobić ukrytego zlecenia poniżej wartości 40 tys zł. a takich zleceń nikt tu raczej nie wystawia. Nie z taką ceną jednej akcji:))) Tak że uważam to za taktyczne zagranie. Chcesz się bawić kolego to proszę. Teraz masz pole do popisu bo ruch FF zamarł w oczekiwaniu na BOOM. Jednym strzalem zrobiłeś dziś połowę dziennego obrotu. Pamiętaj tylko że przy którymś razie może nie pyknąć i to tak na maxa bo w nocy po twojej akcji zrzutowej może pojawić się info o produkcji i wtedy luka na otwarciu będzie miała wysokość dzisiejszej świecy. Pozdrawiam akcjonariuszy. Bądźmy dobrej myśli. Jedni idą w lewo inni w prawo a karawana jedzie dalej. Ja obserwuję i wciągam od czasu do czasu po parę szt.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Jazi [5.173.233.*]
    Właśnie policzyłem że po stronie sprzedaży do poziomu 2.78 jest do kupienia 48 367 szt akcji za łączną kwotę 118 816 zl.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~kris [83.20.176.*]
    no wreście mnie odblokowli,
    rzeczywiście ani nie było widełek dlaczego nie wiemy, ktos probuje ostro mieszać na naszej Perelce pozdrawiam wytrwałych

• Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~NieślubnySynBuffett [89.151.25.*]

"Paradoksalnie gdyby wektor tej transakcji był odwrócony byli byśmy już w okolicach 3 zł."

I to jest klucz☺

W mojej ocenie akcja typowa pod zasianie paniki i zbicie kursu, by potem dokupić po niższej cenie, a nie realizacja zysku z zamiarem wyjścia. Nie ma ani jednej złej informacji. Dostaliśmy raport kwartalny, którego szczerze myślę, że nikt się nie spodziewał - strata zbita do 20 tyś z prawie miliona (dopiero w połowie IV kwartału doszło do zmiany zarządu, więc strata powinna być o wiele większa). Nowy zarząd, który wykupuje spółkę. Nie byle jaki zarząd. Komunikat o zamiarze otworzenia linii produktowej. Wielomilionowa tarcza podatkowa. Tylko baran by jej nie wykorzystał na inwestycję.

Pozdrawiam cierpliwych, spokoju.
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~adas [89.79.131.*]
    wygląda na to, że promocja przed nami

czas na korektę w usa - może nawet do grudnia - "szybcy i słabi" wywalają akcje, wychodzą do pieniądza - bo myślą że będzie taniej...

może będzie - ale to tylko 4,6 mln akcji we FF... więc zbierać od frajerów i czekać aż będą odkupywać
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~desideratum [188.146.12.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU
  • Re: Mówiłem, że może próbować. Autor: ~Preco [94.42.91.*]
    Panika to lubimy najbardziej może uda się jeszcze coś złapać w dobrej cenie a potem marsz na 5
[x]
HILANDER -3,43% 2,25 2025-09-25 15:57:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.