No nie powiem ze się cieszę ale myślę że to tylko przejściowe turbulencje. Myślę że szefowie również kiszenie się na tych poziomach odbierają negatywnie. Znamienne jest natomiast to że te zawirowania powoduje jeden podmiot waląc w lewo duży pakiet. Paradoksalnie gdyby wektor tej transakcji był odwrócony byli byśmy już w okolicach 3 zł. I prędzej czy później to się wydarzy. Przyjdzie informacja o produkcji o takie pakieciki będą latać aż miło. Teraz to taktyczne zagranie. Wystarczy sprawdzić ilość zleceń i wielkość wolumenu i ....sru. kurs uwalony za lekko ponad 30 tyz zł. Pewnie się kozak obkupi jutro od wystraszonych. Ja się do niego co nieco podłączę i sobie poczekamy. Wolum3n ofert jest prawdziwy bo nie da się zrobić ukrytego zlecenia poniżej wartości 40 tys zł. a takich zleceń nikt tu raczej nie wystawia. Nie z taką ceną jednej akcji:))) Tak że uważam to za taktyczne zagranie. Chcesz się bawić kolego to proszę. Teraz masz pole do popisu bo ruch FF zamarł w oczekiwaniu na BOOM. Jednym strzalem zrobiłeś dziś połowę dziennego obrotu. Pamiętaj tylko że przy którymś razie może nie pyknąć i to tak na maxa bo w nocy po twojej akcji zrzutowej może pojawić się info o produkcji i wtedy luka na otwarciu będzie miała wysokość dzisiejszej świecy. Pozdrawiam akcjonariuszy. Bądźmy dobrej myśli. Jedni idą w lewo inni w prawo a karawana jedzie dalej. Ja obserwuję i wciągam od czasu do czasu po parę szt.