Przeciez tutaj nikt nie jest jasnowidzem ... Może jeszcze spadnie, ale równie dobrze może być jakieś "dobre info" i "rakieta" ...
Więc może po prostu warto "usredniac" ?
Ja w tym roku dwukrotnie już dobrałem. Raz po 16x i raz po 18x. I jak spadnie to znowu jeszcze kilkadziesiąt akcji dobiorę. W dzisiejszej cenie to wszystko i tak jest tanio, bo za chwilę DY za pcr one minimum 20zl.
Nadto Bacter gotowy już do sprzedaży. Przypuszczam, że czekają na uruchomienie fabryki w Hiszpanii i wtedy będzie info o monetyzacji.
No możesz czekać ale pamietaj że w połowie roku będzie nas czekać 20-30 zł dywidendy, informacje od scope discovery i pewnie prędzej czy później doradca transakcyjny bacteromic a to oznaczałoby transakcje w ciągu roku przekraczającą aktualna wycene spółki. Więc ma od czego rosnąć, a mi ciężko powiedzieć czy rynek będzie wskakiwał na ostatnią chwile czy będzie korekta i przez najbliższe pare miesięcy uda się kupic taniej czy sukcesywnie będzie rosło jak do tej pory, na pewno obecna cena jest jeszcze bezpieczna w długim terminie.
Przystępujemy do działania i zgodnie z ceremoniałem po dobrym espi, wykonujemy znienacka salwę nieprzeciętnie celnych strzałów, tam gdzie słoneczko nie dochodzi.
Dnia 2025-03-11 o godz. 16:50 ~wiaterek_zdupcipupci napisał(a): > Przystępujemy do działania i zgodnie z ceremoniałem po dobrym espi, wykonujemy znienacka salwę nieprzeciętnie celnych strzałów, tam gdzie słoneczko nie dochodzi,co już widać,słychać i czuć.