Ja natomiast na email dostałem coś takiego :)) i jestem zdania że za jakiś czas będziemy tu mieli cenę za akcje 45 gr . ta spółka ma to do siebie że czynnik cenotwórczy na plus musi być extremalny i nie koniecznie związany ze spółką :))) natomiast czynnik cenotwórczy na minus może być to wpis jakiegoś gimbusa na forum :))) , wówczas cena leci - 10% nie darmo piszą w UWAGACH ,że wahania kursu są tu ponadprzeciętne , kto się tu bawi ? można się tylko domyśleć - właściciele oczywiście , zawsze tak było i nadal się nie zmienia ,żonka miała akcje po 0,11 pln to mieli czym się pobawić mężulek pewnie , dlatego nawet na faceboku w życzeniach nie uwzględniają własnych akcjonariuszy, bo mają ich gdzieś :))? to tak samo jak akcjonariusze mają ICH gdzieś. Poza tym ci wielcy pany ze strykowa pokazują to na każdym kroku sami są spekulantami wystarczy popatrzeć na ich facjaty :))
Lista obserwowanych
DoskonałośćWYŁĄCZONY
Ostatnia cena
0,23 zł 89,8% niedowartościowaneMoja uczciwa wartość
2,25 zł
Opublikowano wyniki za cały rok 2024: EPS: 0,046 zł (w porównaniu z 0,028 zł w roku fiskalnym 2023)
Wyniki za cały rok 2024:
- Zysk na akcję: 0,046 zł (wzrost z 0,028 zł w roku obrotowym 2023).
- Przychody: 79,1 mln zł (spadek o 5,3% w porównaniu z rokiem fiskalnym 2023).
- Dochód netto: 7,31 mln zł (wzrost o 64% w porównaniu z rokiem fiskalnym 2023).
- Marża zysku: 9,2% (wzrost z 5,3% w roku obrotowym 2023). Wzrost marży był spowodowany niższymi kosztami.
W ciągu ostatnich 3 lat zysk na akcję wzrastał średnio o 98% rocznie, jednak cena akcji spółki wzrosła tylko o 8% rocznie, co oznacza, że znacznie odstaje ona od wzrostu zysków.