• Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Stefano [5.173.210.*]
    Wzrost kosztów da im się we znaki . Zarząd swoje w pensjach weźmie a akcjonariusze ….
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Quest [31.60.119.*]
    Słuchaj Stefan, tu stara gwardia od lat siedzi i naładowała kiesy a Ty się cofasz. Giełda to przyszłość, a do tego firma z zyskiem co na NC nie jest za często praktykowane. Poczytaj te kilka raportów bo wiele tego nie ma i przejrzysz na oczy. Pewnie nie kupiłeś i biadolisz co by odebrać papier słabemu. Nawróć się a będziesz wynagrodzony....
    Pozdrawiam.
  • Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~rg [37.109.148.*]
    Co te wyniki Ci pokazały,że tak się martwisz ? Zyski roczne jakich nie mieli do tej pory , każdy kwartał z zyskiem a kredyty spłacają jak mało kto bo mają widać z czego . Wskaźnik C/Z wynosi 5 , kapitał własny cały czas się powiększa a przejrzyj inne małe spółki ( te większe zresztą też) to zauważysz że ten wskaźnik u nich nawet nie występuje bo nie mają one żadnych zysków a niektóre to nawet mają ujemne wartości księgowe więc co tu porównywać. Nie chcesz to nie inwestuj bo nic na siłę albo jak pisze Quest poczytaj raporty i może Ci coś zaświta.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Marko [15.220.65.*]
    dokładnie, brakuje tylko infa o dywidendzie np. 2 gr. a jak widać spółkę stać na nią i licze że w tym roku będzie.
  • Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~rg [37.109.148.*]
    2 gr to ok 40% zysku rocznego więc realne ale nie wiem czy to jest już ten etap no chyba że góra by potrzebowała kasy wszak kontrolują prawie 55% akcji więc skorzystali by najwięcej na tym.
    Pożyjemy zobaczymy ale lepiej żeby weszli na duży rynek a to też są koszty.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~kris [31.94.31.*]
    Ja natomiast na email dostałem coś takiego :)) i jestem zdania że za jakiś czas będziemy tu mieli cenę za akcje 45 gr . ta spółka ma to do siebie że czynnik cenotwórczy na plus musi być extremalny i nie koniecznie związany ze spółką :))) natomiast czynnik cenotwórczy na minus może być to wpis jakiegoś gimbusa na forum :))) , wówczas cena leci - 10% nie darmo piszą w UWAGACH ,że wahania kursu są tu ponadprzeciętne , kto się tu bawi ? można się tylko domyśleć - właściciele oczywiście , zawsze tak było i nadal się nie zmienia ,żonka miała akcje po 0,11 pln to mieli czym się pobawić mężulek pewnie , dlatego nawet na faceboku w życzeniach nie uwzględniają własnych akcjonariuszy, bo mają ich gdzieś :))? to tak samo jak akcjonariusze mają ICH gdzieś. Poza tym ci wielcy pany ze strykowa pokazują to na każdym kroku sami są spekulantami wystarczy popatrzeć na ich facjaty :))
    Lista obserwowanych

Doskonałość
    WYŁĄCZONY
    Ostatnia cena

0,23 zł

89,8% niedowartościowane
    Moja uczciwa wartość

2,25 zł 

Opublikowano wyniki za cały rok 2024: EPS: 0,046 zł (w porównaniu z 0,028 zł w roku fiskalnym 2023)
    Wyniki za cały rok 2024:
    • Zysk na akcję: 0,046 zł (wzrost z 0,028 zł w roku obrotowym 2023).
    • Przychody: 79,1 mln zł (spadek o 5,3% w porównaniu z rokiem fiskalnym 2023).
    • Dochód netto: 7,31 mln zł (wzrost o 64% w porównaniu z rokiem fiskalnym 2023).
    • Marża zysku: 9,2% (wzrost z 5,3% w roku obrotowym 2023). Wzrost marży był spowodowany niższymi kosztami.
    W ciągu ostatnich 3 lat zysk na akcję wzrastał średnio o 98% rocznie, jednak cena akcji spółki wzrosła tylko o 8% rocznie, co oznacza, że ​​znacznie odstaje ona od wzrostu zysków.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~rg [37.109.148.*]
    Dostałeś na email :)) pytanie jeszcze od kogo i na jakie zapytanie bo znaczenie może być różne.
    Co do progresu rozwoju firmy to zgadzam się całkowicie bo z roku na rok wygląda to coraz lepiej.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Quest [31.60.72.*]
    E-mail raczej pochodzi z:
    https://simplywall.st/stocks/pl/food-beverage-tobacco/wse-exc/excellence-shares
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Stefano [5.173.210.*]
    A świstak zawija w sreberka … wypieracie fakty , wasza sprawa . Wyniki może was otrzeźwią . Jeszcze popiszcie że zaraz wystrzał , że 5 zł będzie i inne bzdury :) hahahah
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~klocek [79.185.25.*]
    Dnia 2025-02-27 o godz. 15:21 ~Stefano napisał(a):
    > Wzrost kosztów da im się we znaki . Zarząd swoje w pensjach weźmie a akcjonariusze ….

Kup xrp i przestań jęczeć.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Stefano [5.173.210.*]
    Ja nie jęczę tylko zabieram głos . Jak widać po kursie inni inwestorzy mają podobne do mnie zdanie .
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~rg [31.0.62.*]
    Jęczysz, jęczysz. C/Z 4.7 C/WK 1,13 a np . Dino C/Z 33,62 a C/WK 7,21 . Przejrzyj jak to wygląda w innych spółkach. Tu są dobre wskaźniki choć firma nie jest tak duża to ładnie się ustabilizowała w przychodach i marżach. Ma sporo kapitału i nieduży już kredyt więc czego można się jeszcze czepić.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Marek [91.94.106.*]
    Zgadza się, spółka osiąga coraz lepsze wyniki.niestety ale w kursie jeszcze tego widać, ale do czasu ja czasie rosnąć to będą to duże wartości.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~LIDIA [94.40.12.*]
    To warto kupować sukcesywnie jak zbywa, na długi termin.
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Stefano [5.173.144.*]
    Niczego nie można się czepić , może tylko wyceny ?:) ceny za akcje ? Chociaż nie , jest godziwa :) czekam na wyniki i kurs jak sądzę w okolicach 0,15 . Widzę że niektórzy nie czekają ….
  • Re: Wyniki pokazały … po kolejnych może być 0,15 Autor: ~Quest [31.63.93.*]
    Oj lato będzie gorące a i takie ubijanie kursu kosztować będzie coraz więcej. Pomimo oszczędnych komunikatów spółka nie odnotowała regresu tylko progres i w mojej opinii cena o której piszesz jest mało realna. Pozdrawiam.
[x]
EXCELLENC 5,17% 0,30 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.