• Jedni sprzedają, inni kupują.. Autor: ~OLO [188.146.153.*]
    Ja na ten przykład, ilość zaplanowaną na dzisiaj mam w portfelu i dziękuję sprzedającym.
    A dla pewnego jegomościa, którego z nicku wymieniał nie będę, sugeruję cytat, który przeszedł do klasyki. Bezpośrednio go nie przytoczę, by moderator nie musiał reagować, lecz podpowiadam: wypowiedział to w 2002 roku Kaczyński do Aniszewskiego.
  • Re: Jedni sprzedają, inni kupują.. Autor: ~OLO [188.146.154.*]
    Widzę, że kolejny Pakiet zaplanowany grosz niżej od poprzedniego w portfelu, dziękuję.
    Celowo piszę na bieżąco, by nie robić z siebie pośmiewiska, jak niektórzy wybierający spółki po wzrostach kilkusetprocentowych, twierdzący, że średnią mają przy dołkach. Analiza wsteczna, zawsze skuteczna...
    O kolejnych swoich ruchach też poinformuję, choć nie wiem czy się przebiję z treścią przez zaśmiecane forum, bo widzę, że wrócił nick, do którego adresowałem cytat z poprzedniego wpisu.

• Re: Jedni sprzedają, inni kupują.. Autor: ~Dns [5.173.174.*]
    I na co liczysz?
  • Re: Jedni sprzedają, inni kupują.. Autor: ~akcioinm [5.173.84.*]
    0.02 to uczciwa cena ABSOLUTNIE
  • Re: Jedni sprzedają, inni kupują.. Autor: ~OLO [188.146.150.*]
    Witam ponownie po dłuższej przerwie.
    Podobnie jak na przełomie lutego i marca informowałem na tym wątku o zakupach, których pozbyłem się z zadowoleniem kilka tygodni później, teraz również podaję, że jestem w "grze". Liczę, że schemat się powtórzy.
    Myślcie samodzielnie, bo i mnie zdarzyć się może pomyłka.

P.S.
    W tytułowym wpisie przytknąłem akcjoinm vel kolargol, analityk_gpw, medtech-inm, invention, itd.., za robienie zamieszania na forum.
    Dzisiaj przytykam przeciwnej stronie: Bee, DRT, Karol, technik-at, RRRrrr, itd.., dokładnie to samo.
    Dajecie w obrzydliwy sposób upust swoim słabościom, co jest dokładnie tak samo żałosne, jak zachowanie akcjoinm.
    Macie jakąś rywalizację między sobą, kto niżej upadnie?
    Litości Dzieciaki!
  • Re: Jedni sprzedają, inni sprzedają . Autor: ~Wer [109.104.153.*]
    Witaj nagonie na bankruta z kolejnego nicka

Warto było wyć nocami ?
  • Re: Jedni sprzedają, inni sprzedają . Autor: ~OLO [188.146.150.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 11:09 ~Wer napisał(a):
    > Witaj nagonie na bankruta z kolejnego nicka
    > >
    > > Warto było wyć nocami ?

Różnica między mną, a przypisywaną postacią jest łatwa do zweryfikowania.
    Wer, brak Ci tak podstawowych zdolności?
    Współczuję.
  • Re: Jedni sprzedają, inni sprzedają . Autor: ~Wer [109.104.153.*]
    Mam wszelkie zdolności nagonie na bankruta
    Jak widać zdolności do odróżnienia własnych projekcji od rzeczywistości nie posiadasz.
    Nie jestem postacią, którą sugerujesz, zwykła zdolność czytania ze zrozumieniem to weryfikuje.

P.S.
    Moderatorowi, za skasowanie mojego wpisu, w którym nie było niczego niegrzecznego, również gratuluję deficytów mentalnych.

Witam ponownie,
    Proces zakupowy wyznaczony na przedział 17-15 gr zakończyłem, licząc, że podobnie jak poprzednimi razy, cena na wykresie zachowa się przewidywalnie. Z tą jednak różnicą, że tym razem celuję "nieco" wyżej niż ostatnie, podwójne 23gr.
    Czy trafnie, czas pokarze.

Zanim jakaś gorąca, bezmyślna głowa ponownie zarzuci mi naganianie, jak za każdym razem informuję, że to tylko moje, amatorskie analizy. Co prawda, do tej pory sprawdzały się dość precyzyjnie, ale i ja mogę się mylić, więc myślcie rozsądnie i samodzielnie.
    Pozdrawiam.
  • Re: Jedni sprzedają, inni sprzedają . Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    A co te trolle takie nerwowe tutaj od świtu do nocy, martwią się o cudze akcje i pieniądze, mój pakiet leży na zielono i pachnie, okrągła ilość czeka za zysk 200-300%, nic mnie nie boli, wszystko kupione z zysków, jeść nie prosi, poczeka na odpowiedni moment. Pozdrawiam nasze trolle xD
[x]
INVENTION 0,00% 0,11 2026-05-15 10:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.