Ładnie zainwestowałeś, niezależnie czy kupiłeś akcje za 1,2 zł czy za 2 zł przy takiej liczbie nawet 100% zysku będzie fajną kwotą. Jaki masz plan? Sprzedajesz wszystko na określonym poziomie czy podzielisz na kilka transz po różnych cenach?
Plan mam na 30 tys akcji i sprzedaje jak dojdzie do 2,5. Reszte trzymam, zobacze co bedzie z rynkiem sie dzialo, mam komfort finansowy i nadzieje ze moze zrobie 3x. Srednia zakupow to 1,1297 (tak mi pokazuje makler)
No to gratuluję średniej i liczby akcji. Ładnie czekałeś i doczekałeś się zakupów. Potencjał na 2,5 jest bez problemu. 3 zł z hakiem też jest w zasięgu. Ja niestety średnia wyższa ale dobieram przez ostatnie kilka tygodni więc trochę spada ta moja średnia.
No ciekawe kiedy kupiłeś 95K akcji żeby mieć 1.12 średnią:-) Zobacz najpierw jak długo tam na tych poziomach i niżej był kurs i ile towaru się przemieliło...akurat ty łyknąłeś wszystko...taaaaaaaaaaa...
Pozostaje tylko myslec, nawet naoisze ci wiecej, jest czesc akcji zakupionych uwaga po..... 89 gr. Nie przeszkadza mi to ze nie wierzysz, takie jesy forum anonimowe. Gdybys przesledzil moja obecnosc na forum to jestem od roku przed GR1.
No do momentu jak było poniżęj 1 zł to 2.5 zł było nie raz i jakoś nie sprzedałeś, teraz mówisz że to twój cel... albo zaspałeś...w co nie sądze, bo non stop tu siedzisz i wypociny produkujesz, albo sobie potrzebujesz dobić do ego;-) Tak czy siak powodzenia!
Wiesz co zycie to nie status quo, przy gr 1 mialem wrazenie ze dzis oml bedzie w 1/4 drogi co CDP jak widac nie jest, nie sprzedałem po 22 zl jak bylo w szczycie bo myslalem ze poczekam 4-5 lat i bedzie zysk jak na btc. Widac sie mylilem, zyje z czegos innego, nie jestem traderem i tak to wyglada. Nie jest sztuką kupić (czego jestem przykladem) sztuka jest sprzedać juz nawet nie koniecznie na samym szczycie
Ja podobnie nie sprzedałem przy 22 zł mając sporo akcji bo liczyłem, że OML będzie kontynuował rozwój ale niestety gaming ma swoje prawa i trzeba wywalać akcje przed premierą bez sentymentu nawet nie na szczycie bo go nie trafimy.
Dokładnie tak jest, druga sprawa jest taka że to ze aktualnie mam prawie 100 k akcji nie oznacza ze tyle mialem, bylo ich wiecej, na przestrzeni lat cos jednak sorzedalem i zarobiłem