Dzisiaj mieliśmy ponad 11mln obrotów, jak na tę spółkę to bardzo dużo, nie pamiętam by tyle było odkąd tutaj jestem. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić dalsze duże spadki, po takiej katastrofie jak dzisiejsza. Gdybym miał się bawić w prognozowanie... Myślę, że prędzej zobaczymy w tym tygodniu 27, niż 19.
Oczywiście, gdyby się pojawiły kolejne złe informacje to może być słabo, ja jednak spodziewam się już tych lepszych.
Nie należę do grona jasnowidzów jak Panowie powyżej, nie mniej, jestem w stanie wyobrazić sobie scenariusz, że doczekamy jakieś dużej umowy współpracy lub pozytywnych wyników w jednym ze wskazań. Ja wiem, że jak od roku spada i serduszko boli, to łatwiej jest pisać czarne scenariusze i takie też jestem w stanie sobie wyobrazić, no ale, kto nie słyszał o tym by kupować, gdy leje się krew?
Zła informacja byłaby gdyby nastąpił "dodruk" akcji, a tutaj liczba akcji pozostaje taka sama.!
Dobra informacja: Ograniczenie kosztów i pozostawienie wiekszości projektów w realizacji. Część osób zwiększy teraz zakup akcji, bo w przedziale ostatnich 5 lat jest to jeden z trzech "dołków" cenowych do zakupu akcji.
Prawda: Poznamy w czerwcu po ogoszeniu wyników badań.
Powinno jakiś czas bujać się w okolicy 22 zł Możliwe testy 20 zł, jak pojawi się jakiś pretekst to mogą zrobić podbitkę na 25 - 27 zł Ogólnie nieciekawie.