• Trochę prywaty Autor: ~Nowicjusz [188.146.150.*]
    Trochę prywaty
    Nie biorę udziału w naganianiu na wzrosty ani spadki. Opisuję to co się dzieje w polityce i gospodarce. Nie zabieram głosu co do przyszłej wyceny PGE bo takie wypowiedzi są lub mogą być manipulacją i mogą innych forumowiczów wprowadzać w błąd. Chcę zarobić ale mam swoje zasady których widać brakuje niektórym na tym forum. To są tylko pieniądze a dla nich nie warto się zeszmacić. Niektórym to nie przeszkadza ale to ich sprawa.
  • Re: Trochę prywaty Autor: ~Nowicjusz [188.146.150.*]
    Sprawiłoby mi wielką przyjemność gdybym mógł napisać coś pozytywnego o działaniach obecnego rządu w polityce lub gospodarce. Ale takich działań ja nie widzę. Pasmo porażek i kończenie projektów zapoczątkowanych przez poprzedni rząd. Nic od siebie. Żadnych planów żadnej wizjì na przyszłość. Uległość wobec Brukseli przypomina czasy minione jak byliśmy w Układzie Warszawskim. Zmieniły się tylko stolice.
  • Re: Trochę prywaty Nowicjusza Autor: ~mabmab [83.20.244.*]
    Proszę nie pisz sam do siebie...weź L4 . I broń Boże aby ktoś wziął na poważnie Twój wpis. No już zmykaj na chawire
  • Re: Trochę prywaty Autor: ~as [89.64.88.*]
    O co ci chodzi?Masz akcje czy chcesz tanio kupić?
  • Re: Trochę prywaty Autor: ~Anek [95.160.93.*]
    W pierwszej wypowiedzi napisał Nowicjusz że ma akcje i chce zarobić. Myślę że postępuje ok, pisząc w sposób obiektywny o pge. Zresztą wychodzi z założenia że to co tutaj piszemy nie ma wpływu na kurs akcji i myślę że każdy z nas z tym się zgodzi. Przede wszystkim ma zasady, którym z was wielu brakuje, bo nie obrzuca błotem innych. Dla niego nie zależy żeby tam jakiś Kazio, czy jasio kupił akcje, bo jaki sens obuc kogoś innego w akcje, a nie mając wpływu na kurs akcji?. Nie chce naganiac, czy podreperować czyjeś ego zaklinajac rzeczywistość. A czy pisanie np "wzrośnie o 30%, albo" "będzie katastrofa, uciekać z akcji" to jest dobre i merytoryczne pisanie?
[x]
PGE -2,04% 10,58 2026-05-29 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.