• W czwartek odpalamy Autor: ~Miś [77.253.179.*]
    Kto bez akcji ten trąba
  • Re: W czwartek odpalamy Autor: ~Obis [46.112.92.*]
    Pamiętajcie że do końca sesji w piątek 28go lutego ma być tutaj 12 zł na kursie, bo przecież 'każdy kto ma choć odrobinę wiedzy na temat tego co się teraz dzieje w firmie wie że do końca miesiąca będzie tu 12 zl' :) Czekam z niecierpliwością na ten wasz odpał :) Póki co na tej perle osiągamy ostatnio nowe rekordy braku zainteresowania a dziś ten obiekt pożądania jest jedyną spółka z indeksu WIG gry która się nie otworzyła z notowaniami :)
  • Re: W czwartek odpalamy Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Nie otworzyła się bo nic nie sprzedałeś. Nic nie sprzedałeś bo nie masz akcji. A po co naganiasz to nie wiem.
  • Re: W czwartek odpalamy Autor: ~Obis [46.112.92.*]
    Ja naganiam? :) A kto tu odlicza do odpału? Zabawny jesteś kolego :) Ale fajnie że zauważyłeś że zainteresowanie tą spółka jest tak martwe że tylko ja sam odpowiadam za brak otwarcia notowań :) Śmieszny z ciebie komik :)
  • Re: W czwartek odpalamy Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Dziwne, że nikt nie chce sprzedawać skoro taka słaba spółka komiku.
  • Re: W czwartek odpalamy Autor: ~eldzi [89.25.157.*]
    Może nikt nie ma akcji i same trąby tu zostały? ;)
    Ale dziwne że nikt nie chce kupować, skoro taka dobra spółka..
    A wystarczy spojrzeć na arkusz zleceń, z coraz większymi pakietami schodzą coraz niżej a chętnych dalej brak.
    A przecież można kupić sporo akcji coraz taniej...
    No właśnie...
    Czyżby wciąż jest za drogo?
    Albo może brak perspektyw?
    Choć bardziej tu by pewnie pasował spójnik 'i' zamiast 'albo'...
    Pewnie te trąby to wcale nie takie trąby i wolą nie tracić kapitału myląc zdrowy rozsądek z myśleniem życzeniowym jak co niektórzy dylematomatematycy ;)

• Re: W czwartek odpalamy Autor: ~Arange [5.184.251.*]
    Fajny ten dzisiejszy odpał, podoba mi się :) Jak tam srafalolku, dalej twierdzisz że nikt nie chce sprzedawać?
  • Re: W czwartek odpalamy Autor: ~Malasz92 [91.94.19.*]
    Dlaczego jesteś taki agresywny?
[x]
ULTGAMES -1,32% 15,00 2026-05-29 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.