• Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Odniego [46.171.51.*]
    Nie wiem, czy widzieliście. W pytaniach inwestorskich na ich www już dośc dawno temu padło pytanie czy będą startować do przetargów dla polskich kolei. Odpowiedzieli, że dla węgierskich robią już sporo, ale dla pkp musza mieć certyfikat dostawcy i tam jest dość chaotycznie w chwili obecnej w tym zakresie - wspomnieli, że działają. Od połowy stycznia spółka jest w posiadaniu tego certyfikatu i figuruje na liście certyfikowanych dostawców. Zatem go Patentus go!
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Odniego [46.171.51.*]
    I żeby nie być gołosłownym: https://www.intercity.pl/pl/dokumenty/przetargi/rok-2025/Zalacznik_nr_4-Lista_Kwalifikowanych_Dostawcow_PKP_IC_(akt.2025-02-17).pdf

• Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~taa [84.234.124.*]
    fajowsko, jedna ze spółek jest na liście innej spółki, wraz z innymi 500 spółkami. Szaleństwo na kursie, wszystkich 500.
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Odniego [172.226.62.*]
    Sprzedasz mi swoje akcje? Po 3,03 wezme od Ciebie wszystko a Tobie ulży
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~taa [78.30.96.*]
    Mogłeś dzisiaj wziąć po 3,12 i to dużo ?? ( ok 10 tys.)
    Jutro już tego nie będzie? A może niżej ustawię ,aby zakończyć tą zabawę.
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Odniego [172.225.187.*]
    Proponuję. Skorzystaj.
    Dnia 2025-02-24 o godz. 19:23 ~Odniego napisał(a):
    > Proponuję. Skorzystaj.

moje akcje nie są wystawione. Nie teraz. Optymalizacja podatkowa zrobiona i na kolejną mam prawie rok. Albo sprzedam jak tylko będę na plusie a być może zamknę w grudniu jeśli będę potrzebował rozliczyć stratę.
    To, że teraz nie sprzedaję ze stratą to nie uważam że firma upadnie. Tylko śmieszą mnie ludzie którzy z czapy podają psudoprognozy typu, po wynikach 10zł albo 20zł albo x. Albo że ponizej 5 już nigdy nie spadnie, albo poniżej 4 to już na bank nie spadnie.
    Oczywiście z czapy wrzucone psudoinformacje też mnie śmieszą np Prezes był na wakacjach w Indiach to na bank to było służbowo i już będzie mega kontrakt (to już kilkadziesiąt miesięcy czekamy i nawet 1 zł nie zarobił patek). Albo że budujemy atom, kolej, rakiety nawet o zbrojeniówce czytałem. Nawet to że Trump wygrał to miało wywindować kurs choć nikt nie wie dlaczego.
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Odniego [172.225.187.*]
    Ale o co Ci chodzi. Pierdzisz w każdym wątku więc leć na jakąś inną perłę a ja uczciwue proponuje ulżenie Ci po 3.03 - wezme wszystko
    Dnia 2025-02-26 o godz. 16:40 ~Odniego napisał(a):
    > Ale o co Ci chodzi. Pierdzisz w każdym wątku więc leć na jakąś inną perłę a ja uczciwue proponuje ulżenie Ci po 3.03 - wezme wszystko

a kto mi zabroni? ty? po co mam sprzedać po 3,03 jak dziś śa warte 3,1? mogę sobie ulżyć po 3,1 i nie pottrzebuje twojej zgody. A "perła" to to nie jest, co najwyżej kapiszon
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Free [78.131.206.*]
    I jak tam sprzedaż po 3 zł? Dobra decyzja inwestycyjna?:)
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Przemek [80.233.37.*]
    A co powiecie teraz o tych 3 zł raczej trzeba rozważyć 5-6zł
  • Re: Spółka mało gada dużo robi Autor: ~Przemek [80.233.37.*]
    Ciekawe jak się tutaj ta sytuacja rozwinie.
[x]
PATENTUS 3,40% 2,74 2026-06-01 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.