• A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Jak uwłaszczali sie na was, sprzedając akcjoinm po 16 były wywiady, czaty .
    Potem jeszcze jak ubierali w po do deski znaj, że czeszą oo całości
    A teraz taka cisza:)
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    edit, akcji wciągał po 1,6:)
    Potem jeszcze dawali oznaki życia jak ubierali w po.
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: ~takasytuacja [37.31.16.*]
    Podobno Kierule wściekli na akcjoinm, bo straszy ich milicją.
    Powiedzieli mu, że kasy już nie odzyska ale ma u nich szacun za to, że przez 5 lat warował godzinami na forum i wymyślal takie bajki, że sami by nie wymyślili choć mają dużą fantazje.
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: ~Obserwator [46.134.75.*]
    Akcjoinm to rzadko spotykany talent literacki. Pisze zarówno opowiadania fantastyczne jak baśnie, bajki i legendy.
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: ~Pozdro [5.173.60.*]
    Prezesi k to jk wyrok mieli. A mają? Tk czemu nie piszesz z nazwiska? Wysłałem dokumenty do Knfu. Odnośnie espi i raportu kwartalnego i brakujących pieniędzy. Miłego weekendu. A tymczasem dj na historycznym szczycie. Po 20tej korekta
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: akcjoinm [5.173.249.*]
    Urojenia masz Pozdro :) Myślisz, że KNF nie ma co robić tylko sprawdzać żale dawców kapitału i weryfikować każde raporty kwartalne bez podpisu audytora? 800 spółek to mieli by co robić :)))

Co raz bardziej się ośmieszacie :)))

Może ci do maja i raportu rocznego zweryfikują, napisz kepiej swoje żale to firmy audytorskiej z którą Syfblue podpisał umowę na badanie sprawozdań za 2024 i 2025.

A jak Kierula zdenerwujesz to ci wyceni posiadane akcje Inventiona po 18 groszy i zobaczysz stratę 30 mln zł na koniec 2024 rok w majowym raporcie :)))

Więc lepiej nie podskakuj heheeheee
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: akcjoinm [5.173.249.*]
    A wtedy to rzeczywiście będziesz z Obserwatorem, qaz i src uśredniać te brane po 2 zł dużo niżej a i wtedy i steve2 dokupi więcej i taniej :)))
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: ~src [46.134.70.*]
    Już wklejalem linki i pisałem nie raz. Zacząłem tu zbierać w 2017. Po trzech latach miałem 32 gr średnią a najniżej brany papier miałem po 22-23gr. Wtedy tu były dni że nikt posta nie napisał a w ciągu tygodnia było ich kilka.
    Jak był odpal to pogoniłem 1.3 pakietu za 1.85zl :) ponad 500% więc skończ pisać bajki bo później się z Cb śmieją jaki to forumowy literat jesteś
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: ~Obserwator [46.134.75.*]
    Src: nadal trzymasz 2/3 swojego pakietu? Tak zrozumiałem Twój wpis. Czy wierzysz w lepszą przyszłość Kierulowego biznesu? Moim zdaniem tu zanosi się na marazm bo spółka brata prezesa Kierula czyli Invention wisi jak kamień młyński u szyi i jest dla SBE dużym obciążeniem finansowym. No i to dziwne "zniknięcie" 3 mln w raporcie. Czy jest tu przyszłość czy to strata czasu i marnowanie lepszych możliwości na innych spółkach?
  • Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: akcjoinm [37.109.161.*]
    Obserwatorku wtopiłeś na SBE i plujesz dalej w swoje gniazdo wymyślając bzdury o INM który w dodatku jest większościowym udziałowcem w SBE i ma 19 mln dopuszczonych akcji do obrotu :))
    Rozumiem żal i złość ale skończ się kompromitować bo jak miałeś INM to śpiewałeś inaczej, jesteś zwyklyi kolkowicz i kółeczko ci nie wyszło i płaczesz:))
    A to SBE jest uzależnione od rozwoju i wzrostu INM i dobrze o tym wiesz, bez INM nie ma SBE który w dodatku w kapitałach ma udziały INM wyceniane kilka x wyżej niż kurs na giełdzie :aD

• Re: A co to prezesi K. tak zamilkli? Autor: akcjoinm [37.109.161.*]
    I zapamiętaj to. To ja mam rację a nie ty, zresztą rynek to ocenia tak jak :) otwórz sobie historię notować i wolumeny misiaczku :)

nawet w porównaniu wolumenu pokazuje, że INM jest wielokrotnie więcej grany w ostatnich 2-3 latach od SBE i tak będzie dalej i jeszcze długo.
    Jedyna nadzieja dla SBE to wzrost kursu INM nad 35-40 gr to może wtedy i SBE urośnie o te kilka gr na akcji!

Dlatego wnioski mam bez zmian: każdy kto ma 1 akcję SBE powinien kupować 2 akcje INM:))
    A ten co źle pisze o INM to musi wysoko wisieć na SBE albo oddał z dużą stratą i chce….odkupić INVENTION :)

No jeszcze jest opcja, że ma fikołka i to też prawdopodobne :))))
[x]
SOFTBLUE -1,83% 0,21 2025-11-17 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.