Ty płacisz jakieś 0,39 a on płaci uwzgledniając day treiding - obstawiam że 0,1 czyli może się bawić cały tydzień a w piątek kurs wzrosnie o 3 % i on zarobi kilkadziesiąt tysi :) Ponadto on gra robotami które potrafią zarabiać kasę na ruchach 0,25 % - nie martw się o grubego bo on zawsze da sobie radę i to on ustawia rynek na którym ty jesteś zawsze na gorszej pozycji - oczywiście to tylko ma na celu pokazanie że gruby ma zawsze racje i to on decyduje czy ma rosnąć czy spadać ! nie wiem też jakie on płaci prowizje ale na 100 % nikt nie ma niższych niż on :) dlatego grubasy dla zabawy kupuj ai sprzedają po 1 akcji bo mają tak skonstruowaną umowę ..........
Ja od wielu lat mam w jednym domu maklerskim 1,5 % po obrotach 1,5 mln miesięcznie
Na XTB mam za darmo
Ale mnie nie chce się bawić i zarobić 200-300 zł
Gruby niedawno sprzedawał poniżej 17 zł żeby teraz kupować powyżej 22-23 zł
Przewala dużo akcji a na koniec miesiąca lub kwartału wyjdzie mub,że dużo więcej by zarobił kupując na dołku a sprzedając na górce...uwierz mi przerabiałem to już wiele razy .
Sądzę, że wiele razy jest umoczony po pachy i nie stać go na obroty większą ilością akcji
Ja z nudów nieraz na XTB kupię 1000-2000 tys akcji gdy gruby napoci się i zbije kurs a po tym jak pójdzie do góry sprzedaję je tylko nigdy z różnicą mniejszą 1,2-1,5 zł
Taka zabawa i korzystanie z okazji jakie robi gruby
Bez straty, bez przerzucania dziesiątki tysięcy akcji z zyskiem 10 groszy jak on to robi lub sprzedaż że stratą
Biorę sobie orzeszki, siedzę wygodnie i śmieje się z grubego
Większego masochisty jak na Asb nie widziałem a jestem tutaj od 1998. Mi to ryba, ja tu po dywidendy a 100 skeszuje prędzej czy później chyba, że będzie po 500 zeta u szczytu
Może on jest zawodnikiem pokroju pseudo profesorka i liczy na zarobek z różnicą 3,5 groszy.
Przecież kiedyś przy podobnym kursie pisał pseudo profesorek , że mu się to bardzo opłaca
Skoro jesteś tyle lat to masz super średnia na Asbisie i na dodatek koszty zakupu już dawno zwrócone
Ja spokojnie czekam na 100 zł na kursie i 6 zł dywidendy
Mowa o obecności na gpw a rok pamiętam doskonale, weszły wtedy kontrakty na wig. Co do Asbis koszty zakupu faktycznie zwrócone i nie obserwuję notowań . Przyjdzie pora na odcinanie kuponów