• Gruby podziwiam cię Autor: ~PanAndrzej [37.225.38.*]
    Tracić tyle kasy codziennie masz gest kolego
    Hahahaha
    Sprzedawać taniej żeby później odkupić drogo ... brawo Ty
  • Re: Gruby podziwiam cię Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Ty płacisz jakieś 0,39 a on płaci uwzgledniając day treiding - obstawiam że 0,1 czyli może się bawić cały tydzień a w piątek kurs wzrosnie o 3 % i on zarobi kilkadziesiąt tysi :) Ponadto on gra robotami które potrafią zarabiać kasę na ruchach 0,25 % - nie martw się o grubego bo on zawsze da sobie radę i to on ustawia rynek na którym ty jesteś zawsze na gorszej pozycji - oczywiście to tylko ma na celu pokazanie że gruby ma zawsze racje i to on decyduje czy ma rosnąć czy spadać ! nie wiem też jakie on płaci prowizje ale na 100 % nikt nie ma niższych niż on :) dlatego grubasy dla zabawy kupuj ai sprzedają po 1 akcji bo mają tak skonstruowaną umowę ..........
  • Re: Gruby podziwiam cię Autor: ~Mikesz [83.26.104.*]
    My nie płacimy nic
    Xtb zero prowizji
    a za przewalutowanie ?
    Marża zawarta w wartości Spread 0.30 %
  • Re: Gruby podziwiam cię Autor: ~PanAndrzej [37.225.21.*]
    Ja od wielu lat mam w jednym domu maklerskim 1,5 % po obrotach 1,5 mln miesięcznie
    Na XTB mam za darmo
    Ale mnie nie chce się bawić i zarobić 200-300 zł
    Gruby niedawno sprzedawał poniżej 17 zł żeby teraz kupować powyżej 22-23 zł
    Przewala dużo akcji a na koniec miesiąca lub kwartału wyjdzie mub,że dużo więcej by zarobił kupując na dołku a sprzedając na górce...uwierz mi przerabiałem to już wiele razy .
    Sądzę, że wiele razy jest umoczony po pachy i nie stać go na obroty większą ilością akcji
    Ja z nudów nieraz na XTB kupię 1000-2000 tys akcji gdy gruby napoci się i zbije kurs a po tym jak pójdzie do góry sprzedaję je tylko nigdy z różnicą mniejszą 1,2-1,5 zł
    Taka zabawa i korzystanie z okazji jakie robi gruby
    Bez straty, bez przerzucania dziesiątki tysięcy akcji z zyskiem 10 groszy jak on to robi lub sprzedaż że stratą
    Biorę sobie orzeszki, siedzę wygodnie i śmieje się z grubego
  • Re: Gruby podziwiam cię Autor: ~Arkadiusz [217.96.132.*]
    Ale przy zakupie płacisz marżę 0.3 % zawartą w Spreadzie i to samo przy sprzedaży czy nie ?
  • Re: Gruby podziwiam cię Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    tylko przy walutowych
  • Re: Gruby podziwiam cię Autor: ~Arkadiusz [217.96.132.*]
    Czyli ? opisz to dokładniej jak możesz - tak żebym załapał :) szukałem info w necie ale tam jest trochę zagmatwane ...........
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.179.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Asb [37.30.34.*]
    Większego masochisty jak na Asb nie widziałem a jestem tutaj od 1998. Mi to ryba, ja tu po dywidendy a 100 skeszuje prędzej czy później chyba, że będzie po 500 zeta u szczytu
  • Gruby ile tracisz na akcjach Asbisu? Autor: ~PanAndrzej [37.225.33.*]
    Może on jest zawodnikiem pokroju pseudo profesorka i liczy na zarobek z różnicą 3,5 groszy.
    Przecież kiedyś przy podobnym kursie pisał pseudo profesorek , że mu się to bardzo opłaca
    Skoro jesteś tyle lat to masz super średnia na Asbisie i na dodatek koszty zakupu już dawno zwrócone
    Ja spokojnie czekam na 100 zł na kursie i 6 zł dywidendy
  • Re: Gruby ile tracisz na akcjach Asbisu? Autor: ~Asb [37.30.34.*]
    Mowa o obecności na gpw a rok pamiętam doskonale, weszły wtedy kontrakty na wig. Co do Asbis koszty zakupu faktycznie zwrócone i nie obserwuję notowań . Przyjdzie pora na odcinanie kuponów
[x]
ASBIS -0,58% 27,40 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.