no i się rozstrzygnęło , ale timing :D , jakbym wywołał ten komunikat. Będą próbować to kontynuować w USA , no cóż może i lepiej dla spółki, życzę good luck!!! :)
Bez sensu sprzedawać teraz, to co Cygan napisał, zakopać, może coś z tego będzie. Zarabiać na innych spółkach. Ciekawe ile z tych akcji jest jeszcze u tych tzw poważnych inwestorów, o których wspomniał Sagan. Norge pewnie cały czas ma, a indywidualni ?
I co z tego, za późno pisałeś i dla siebie i dla mnie. A z delisting przy tym poziomie to bzdury. Jedyne co jest ciekawe to ewentualne badania, o których piszesz, zakładam w kierunku wprowadzenia sondy do żołądka. Czy tak ?
Właśnie, ciekawe czy jeszcze będzie to poważnie spadało czy zostało to już zdyskontowane... bo już było o tym wiadomo o wiele wcześniej... Ja bym spokojnie sobie jeszcze poobserwował.. Poza tym ciekawe co moze być teraz gorszego od takiego infa, widmo bankructwa? ehh, chyba nie skoro chcą w końcu zaczać zarabiać poprzez "działania pilotażowe"... oby nie było za późno...
Sporo w cenie a społka juz mocno wyprzedana. Jutro stawiam na niewielki zjazd, będziecie zaskoczeni. Ja lekko dobiorę. Sentyment do spolki sięgnął dna, przypomina się case Pure rok temu. Tam jeszcze gorzej było, widmo bankructwa a pozniej kurs z 5 na 30.
Przyznaję rację Cygan, zaklinałam rzeczywistość, kamienienie milowe realizowane, a kurs w dół i w dół. Coś śmierdziało ale ja wierzyłam, że chcą odebrać akcje małym jak na Scope i ruszą z mega info. A tu taki finał. Może na Bioceltix i Noctiluca będzie znacznie lepiej
Alicja, możesz się zrewanżować na ICE, tam wszystko idzie w dobrym kierunku, urządzenia są, działają, czas oczekiwania na certyfikaty, niebawem komercjalizacja PP, a jak dopną CC kurs wykręci x5
No właśnie ECN, tam pojawił się Lach. Ja gdzieś tam słyszę, że tutaj też krąży inwestor z kasą, stąd te wzmianki o umowie partneringowej. Scope kasę znajdował raz dwa, Noctiluca też, Pure znalazło, a tutaj taki wynalazek i z kasą taki problem ? To jest interesujące
No chyba, że to info bierzemy zbyt poważnie jako coś najgorszego, bo przecież urządzenie jest i działa, chyba te wszystkie super infa nie były sfałszowane by dostawać kasę z EBI i nie tylko, Norge akcje znów chyba jeszcze ma. Dziwna sytuacja. Wiem, że znów zaklinam ale czy to wszystko nie składa się albo w przekręt albo jednak w sukcech firmy i pozbycie się małych inwestorów ? Odebrać akcje i za pół roku odtrąbić sukces? Po webinar niczego się nie spodziewam. Będą trąbić że dodatkowe badania i regulacje by produkt był idealny na rynek USA, powrót na NC i takie tam. I że nie wiedzą dlaczego kurs akcji spada
A jak sds stanie się spółka groszowa to będę pić, ja Tatko i wujek Kuba..zapraszam was do sosnowca na imprezę. A tych z bardziej zasobnym portfelem do tulum.
Problem w tym ze urzadzenie nie dziala. W pierwszej fazie klinicznej u szesciu pacjentek z HER urzadzenie nie wykrylo u zadnej, bylo o tym raporcie ioczywiscie sprytnie ukryte w jednym zdaniu. I Tu lezy caly problem. Dlatego nie ma drugiej fazy, a cala reszta to sciema dla ciemnego luda.
Ja się zastanawiam, czy ktoś nie odda sprawy do prokuratury gdyż jeszcze na spotkaniu inwestorów nie było żadnych zagrożeń. Wszyscy byli zachwyceni łącznie z growth a prawdopodobnie prezes już wiedział, że nie będzie kontynuacji badań. Czy sonda nie działa? Ja już sama nie wiem, Sagan na Twitterze pisze że działa, spadek kursu z 40 zl może sugerować że już ktoś coś wiedział i sprzedawali akcje. Czy Cygan uważasz także że sonda nie działa i było to przemycone w raporcie ?
Cóż zdarza się, technologia nie zadziałała i wiadomo to już od roku, czyli momentu opublikowania raportu z pierwszej fazy.
Cytat: " Do badania włączono 22 pacjentki, a do analizy statystycznej ostatecznie 18 pełnoletnich pacjentek z rozpoznanym rakiem piersi i znanym statusem ekspresji HER2, oznaczonym przy użyciu standardowych metod, tj. immunohistochemii (IHC) i fluorescencyjnej hybrydyzacji in situ (FISH). Wśród badanych pacjentek 6 osób było z HER2-dodatnim i 12 osób z HER2-ujemnych rakiem piersi zgodnie z wynikami IHC/FISH. (...) Nieuzyskanie drugorzędowego punktu końcowego (dotyczącego populacji HER2-dodatniej) w Części 1 badania klinicznego wynika z małej liczebności tej grupy, tzn. tylko 6 pacjentek. W opinii Zarządu Spółki spodziewana większa liczebność badanej grupy w drugiej części badania klinicznego („Część 2”), obejmująca szacunkowo ok. 40 – 60 pacjentek z rakiem HER2 dodatnim (20 – 30% ze 192 zaplanowanych do włączenia pacjentek), umożliwi uzyskanie większej mocy statystycznej wyniku.
Reasumując , na sześć prób - zero sukcesu.
Jak mawiał Anioł z Alternatyw, mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu to i elaboratu mało.
"Drugorzędowym punktem końcowym Części 1 badania było porównanie korelacji stężeń receptorów HER2 wykrytych jedną mikrosondą inPROBE zlokalizowaną w guzie i drugą mikrosondą w bezpośredniej okolicy guza u pacjentów HER2-dodatnich. Pomimo braku osiągnięcia drugorzędowego punktu końcowego, dotyczącego populacji HER2-dodatniej, wykazano, że biorąc pod uwagę korelację stężeń receptorów HER2 wykrytych przy użyciu mikrosondy inPROBE w guzie oraz w bezpośredniej okolicy guza uzyskano istotność statystyczną w całej badanej populacji (pacjentki HER2-dodatnie i HER2-ujemne)."